Επιβάτης είχε το Boeing 737 των 189 θέσεων όλο δικό της σε πτήση από Γλασκώβη προς Κρήτη

Μόνο 50 ευρώ κόστισε το εισιτήριο της.

Μόνο 50 ευρώ κόστισε το εισιτήριο της Κάρον Γκριβ από τη Γλασκώβη, για την Κρήτη, όμως ποιος να το φανταζόταν ότι η περιποίηση που θα λάμβανε θα ήταν ενός επιβάτης VIP στην πρώτη θέση και μάλιστα εντελώς μόνη της στο Boeing 737 των 189 θέσεων.

Όταν η κ. Γκριβ έφτασε στο γκισέ παραξενεύτηκε. Ο υπάλληλος μάλιστα αστειεύτηκε μαζί της ρωτώντας την αν μπορεί να μαντέψει με πόσους επιβάτες συνταξιδεύει κι εκείνη απάντησε δέκα. Τελικά ήταν μόνο δύο οι οποίοι όμως δεν προσήλθαν ποτέ κι έτσι παρέμεινε η μοναδική επιβάτης της πτήσης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

“Το πλήρωμα κατέφθασε και όλοι ήξεραν το όνομά μου, ο πιλότος, οι αεροσυνοδοί, δεν μπορούσαν να σταματήσω να γελάω», λέει η ίδια.

«Ακόμα κι όταν η αεροσυνοδός σηκώθηκε για να διαβάσει τις οδηγίες ασφαλείας, με κοίταξε και μου είπε, ‘είναι ο κανόνας πρέπει να το κάνω’».

Η πτήση την περασμένη Κυριακή το βράδυ ήταν η τελευταία από Γλασκώβη στο νησί της Κρήτης για φέτος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας «δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να υπάρχουν λιγότερες κρατήσεις στο τέλος της τουριστικής περιόδου».

Η Κάρον πόσταρε μάλιστα φωτογραφία της στο τουίτερ αλλά δεν επικρότησαν όλοι το γεγονός καθώς επεσήμαναν πως μία τέτοια πτήση είναι απίστευτη σπατάλη χρημάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ