«Γηράσκω αεί διδασκόμενος»: Ινδός έχει πάρει 145 πτυχία και συνεχίζει ακάθεκτος!

Το ταξίδι του Parthiban στην γνώση ξεκίνησε με το πρώτο του πτυχίο που δυσκολεύτηκε να το πάρει. 

Ο καθηγητής VN Parthiban, που διδάσκει στο Chennai της Ινδίας, έχει λάβει 145 πτυχία τα τελευταία 30 χρόνια και δεν σχεδιάζει να σταματήσει. 

Το ταξίδι του Parthiban στην γνώση ξεκίνησε με το πρώτο του πτυχίο που δυσκολεύτηκε να το πάρει. Αφού τελικά αποφοίτησε, βρήκε μια δουλειά στο Τμήμα Δικαστικών Επιστημών, αλλά η επιθυμία να σπουδάσει δεν είχε σταματήσει.

Παρακολουθόντας όλα τα μαθήματα  που ήταν διαθέσιμα στο πανεπιστήμιο, ο Parthiban αποφάσισε να γυρίσει πίσω και να επιδιώξει να πάρει ένα δεύτερο πτυχίο. Και μετά ένα τρίτο. Και έπειτα 142 ακόμα, όπως τονίζει το odditycentral.com

Ο Parthiban σε συνέντευξή του στην Indian Sunday εξήγησε ότι μετά την απόκτηση του πρώτου πτυχίου του, «άρχισε να υποβάλλει αιτήσεις σε διάφορα πανεπιστήμια, σπουδάζοντας διαφορετικά αντικείμενα την ίδια στιγμή. Τα τελευταία τριάντα χρόνια είμαι συνεχώς στη διαδικασία προετοιμασίας για εξετάσεις και υποβολής αιτήσεων για νέα μαθήματα ή πτυχιακά μαθήματα».

Η λίστα του Parthiban περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 3 Master of Science, 8 Master of Law, 8 Master of Commerce, 9 Master of Business Administration, 10 Master of Arts και 12 διαφορετικά πτυχία έρευνας!

Δυστυχώς, υπήρξαν κάποιες αρνητικές παρενέργειες στη συνεχή μελέτη του Parthiban. Η έντονη απορρόφηση πληροφοριών έχει δημιουργήσει πραγματικό φόρτο στη μνήμη του και τώρα έχει δυσκολία να αναγνωρίσει πρόσωπα και διαδρομές σε μέρη που έχει δεκάδες φορές.

Ο 56χρονος Ινδός κάνει διαλέξεις σε πολλά πανεπιστήμια, ενώ η γυναίκα του έχει 9 πτυχία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ