Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Οι δράστες είχαν ραντεβού με το θύμα

Η αστυνομία έχει συλλέξει γενετικό υλικό και αποτυπώματα των δραστών.

Σε αγώνα δρόμου για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχουν επιδοθεί οι αστυνομικές αρχές, με τις έρευνες να στρέφονται στο κοινό ποινικό δίκαιο, καθώς απομακρύνεται το σενάριο του συμβολαίου θανάτου και δεν αποκλείεται οι δράστες να ήθελαν αρχικά να εκφοβίσουν το θύμα τους.

Η αστυνομία έχει συλλέξει γενετικό υλικό και αποτυπώματα των δραστών, που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ σχηματίζεται το προφίλ τους με βάση την κατάθεση που έδωσε ο ασκούμενος δικηγόρος, ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, ο άτυχος ποινικολόγος είχε κλείσει ραντεβού με τους δολοφόνους του, και οι αρχές ξεσκονίζουν το πελατολόγιο και τις τηλεφωνικές κλήσεις του.

Σύμφωνα με αναφορές, λίγες ώρες νωρίτερα ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε συνάντηση στις φυλακές Κορυδαλλού με πελάτες του για υπόθεση μικρού ποινικού ενδιαφέροντος, με κατηγορούμενους τρεις νεαρούς, η οποία υπόθεση θα εκδικαζόταν την Δευτέρα.

Σήμερα, στις 3 μετά το μεσημέρι, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στη Μεταμόρφωση Σωτήρος στο Ελληνικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ