Το ΝΒΑ επιστρέφει αποκλειστικά στα παρκέ της COSMOTE TV

Η επιστροφή του ΝΒΑ πλησιάζει και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάθε στιγμή από το μεγαλύτερο μπασκετικό πρωτάθλημα του πλανήτη, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, μέσα από το COSMOTE SPORT 4HD.

Η νέα σεζόν ξεκινά την Τετάρτη 18/10, στις 03.00 και τον αγώνα Cleveland Cavaliers-Boston Celtics. Το ζευγάρι αυτό έφτασε πέρυσι έως τους τελικούς της Ανατολής,  και τώρα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που ο Kyrie Irving θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Cavs.

Οι “Ιππότες” έστειλαν τον 25χρονο πόιντ γκαρντ στους “Κέλτες”, για να πάρουν τους Thomas Crowder και Zizic, αλλά και δυο πικ σε μελλοντικό ΝΒΑ draft.

Στις 05.30, δεν χάνουμε την αναμέτρηση των δυο καλύτερων διδύμων γκαρντ στο ΝΒΑ, καθώς οι Stephen Curry και Klay Thompson των Golden State Warriors, θα αντιμετωπίσουν τους Chris Paul και James Harden των Houston Rockets.

Την Πέμπτη 19/10, στις 04.30 παρακολουθούμε τον αγώνα San Antonio Spurs-Minnesota Timberwolves. Τα “Σπιρούνια” θα αγωνιστούν εναντίον των βελτιωμένων Wolves, οι οποίοι με τις προσθήκες των Jimmy Butler, Jeff Teague και Taj Gibson έχουν υψηλές προσδοκίες για φέτος.

Την Παρασκευή 20/10, στις 03.00, οι Oklahoma City Thunder θα υποδεχθούν τους New York Knicks. Το παιχνίδι αυτό, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού σηματοδοτεί την πρώτη αναμέτρηση του Carmelo Anthony εναντίον της Νέας Υόρκης. Οι Knicks από την άλλη έχουν ως νέο ηγέτη, τον Kristaps Porzingis.

Το Σάββατο 21/10 θα έρθει η ώρα του Γιάννη Αντεντοκούνμπο, καθώς στις 02.00 οι Milwaukee Bucks θα συναντηθούν με τους Cavaliers. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των Bucks, που με frontman τον Greek Freak θέλουν να κάνουν άλλη μια υπέρβαση.

Την Κυριακή 22/10 στις 03.00 θα ξαναδούμε τους πρωταθλητές, Golden State Warriors, σε εκτός έδρας αποστολή, στο Memphis. Οι Grizzlies άφησαν ελεύθερους τους Randolph και Tony Allen, ώστε να γυρίσουν σελίδα και να καθιερώσουν ένα διαφορετικό στιλ μπάσκετ. Οι Marc Gasol και Mike Conley παραμένουν ηγέτες, ενώ οι  Parsons και Tyreke Evans προορίζονται για «συμπαραστάτες» σε μια θεαματική πορεία.

Την ίδια ημέρα, στις 22.30 θα δούμε και το Brooklyn Nets-Atlanta Hawks. Το ενδιαφέρον εδώ, επικεντρώνεται στον Ελληνοαμερικανό, Tyler Dorsey, ο οποίος έχει ως στόχο να μπει στο rotation και να αποτελέσει βασικό μέλος των Hawks.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ