14 & 15 Οκτωβρίου: Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στη γιόγκα

Tο 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα, με τίτλο “Η Αρμονία της Γιόγκα”.

 

O Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας σε συνεργασία με την Κοινότητα Γιόγκα “Light of Yoga” διοργανώνουν το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα, με τίτλο “Η Αρμονία της Γιόγκα”. Θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Οκτωβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελληνικού, που βρίσκεται στην πρώην αμερικανική βάση Ελληνικού (στάση Μετρό Ελληνικό).

Η Γιόγκα αποτελεί ένα φιλοσοφικό σύστημα, το οποίο έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 4000 χρόνια και εμπεριέχει πρακτικές που αποσκοπούν στη σταδιακή ανάπτυξη της συνειδητόητας του ατόμου. Απώτερος στόχος της είναι η εναρμόνιση της ανθρώπινης ύπαρξης σε νοητικό, ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η γνωριμία του κοινού με τη φιλοσοφία και τις αρχές της Γιόγκα.

Δύο μέρες αφιερωμένες στη χαλάρωση & την ευεξία, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε 42 μαθήματα - εργαστήρια διαφορετικών συστημάτων Γιόγκα, από διακεκριμένους δασκάλους, καθώς και 7 ομιλίες - διαλέξεις Γιόγκα για τα οφέλη της.

Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού χώρου θα φιλοξενηθούν 15 περίπτερα με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τη Γιόγκα, καθώς και τον υγιεινό τρόπο ζωής γενικότερα.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει αναρτηθεί στο παρακάτω link:  

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTo5WtPUGnX2WyIn42tH72Q5U9Ht7Gtzc1XLhnZvZgrL00rkAbf5BBvdgCJxXOZba9wDEr-Na9a0W1J/pubhtml?gid=25813284&single=true

Είσοδος 10 ευρώ και για τις 2 ημέρες.

Εγγραφές: http://yogaportal.gr/yoga/

Πληροφορίες: http://yogaportal.gr/festival2017/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937 252306

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ