Μπουτάρης... σαφής: Καλύτερος από όλους ο Καμίνης, αλλά δεν στηρίζω κανέναν!

Για τη διαδικασία ανάδειξης της ηγεσίας του νέου φορέα για την Κεντροαριστερά ρωτήθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Για τη διαδικασία ανάδειξης της ηγεσίας του νέου φορέα για την Κεντροαριστερά ρωτήθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το πρόγραμμα «Study in Thessaloniki».

Αρχικά είχε ευχηθεί στον Σταύρο Θεοδωράκη να είναι ο αρχηγός στον νέο φορέα για την Κεντροαριστερά. Στη συνέχεια είχε πει ότι μόνο ο Γιώργος Καμίνης μπορεί να ενώσει τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ωστόσο, αποφάσισε σήμερα να τα μπερδέψει ακόμα περισσότερο… Κι αυτό γιατί ενώ ουσιαστικά έδειξε ως ιδανικό ηγέτη τον Γιώργο Καμίνη αρνήθηκε να παραδεχτεί ανοιχτά ότι τον στηρίζει!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπουτάρης ρωτήθηκε εάν στηρίζει τον ομόλογό του της Αθήνας Γιώργο Καμίνη για να απαντήσει:

«Με τον Γιώργο Καμίνη ξεκινήσαμε την πρωτοβουλία των πέντε δημάρχων για την απεξάρτηση των δήμων από την κομματική καθοδήγηση. Η πρωτοβουλία αυτή δεν προχώρησε πολύ. Ο Γιώργος Καμίνης αποφάσισε να ασχοληθεί και με την κεντρική πολιτική σκηνή. Πιστεύω ότι απ’ όλους θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Έχει πολιτική σκέψη και έχει και μια πολιτική συνείδηση, έχει εργαστεί στη δημόσια διοίκηση» ανέφερε.

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Συναντήθηκα με όλους, τους ευχήθηκα καλή τύχη. Με τον Σταύρο Θεοδωράκη, για παράδειγμα, είμαστε παλιοί φίλοι. Εύχομαι και σε αυτόν καλή επιτυχία. Μου είναι αδύνατον να πάρω μια θέση, να πω ότι στηρίζω τον Γιώργο Καμίνη. Κάτι τέτοιο δεν θα πω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ