Άννα Παναγιωτοπούλου: Έχω περάσει μία περίοδο πολύ μεγάλης κατάθλιψης

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την κατάθλιψη. 

Η Άννα Παναγιωτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Youweekly» και μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάθλιψη, για τις φοβίες.

Η ηθοποιός χαρακτήρισε τον εαυτό της καταθληπτικό τονίζοντας πως δεν ευθύνεται γι’ αυτό η υποκριτική αλλά ο χαρακτήρας της.

«Έχει συμβεί αλλά όχι επειδή είμαι ηθοποιός. Έχω περάσει μία περίοδο πολύ μεγάλης κατάθλιψης. Γενικά είμαι καταθλιπτικός άνθρωπος. Με βοήθησαν οι φίλοι μου κι ένας γιατρός και το αντιμετωπίζω με ένα χαπάκι. Το θέατρο δεν έχει κάνει με την κατάθλιψη, ίσα-ίσα που με έχει βοηθήσει. Όλοι μου λένε «το λες ότι είσαι καταθλιπτική;». Μα δεν είμαι λέω ότι είμαι τρελή, καταθλιπτική είμαι. Στο κάτω-κάτω όλο αυτό που ζούμε γύρω μας δε σε κάνει να νιώθεις «άνοιξη». Όλοι περνάμε δύσκολα», ανέφερε.

Αν και έχει φοβίες μια από αυτές δεν είναι ο χρόνος. «Μεγαλώνοντας υπάρχουν εξαιρετικοί ρόλοι που μπορεί να παίξεις. Το θέατρο δεν τελειώνει. Δεν υπήρξα ποτέ η «ωραία». Όχι ότι ήμουν άσχημη, αλλά δεν βγήκα ποτέ ως «ωραία», βγήκα απλώς ως μια ηθοποιός που έπαιζε διάφορους ρόλους-συνήθως αστείους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ