Ο Δίας στον Σκορπιό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου ο Δίας περνάει στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2018.

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου ο Δίας περνάει στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2018.

Η μετακίνηση αυτού του γιγάντιου πλανήτη και η παραμονή του σε ένα ζώδιο είναι πολύ σημαντικό αστρολογικό γεγονός καθώς αλλάζει τις ενέργειες και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να επαναδομήσουμε τις ζωές μας σε πιο ουσιαστικές βάσεις, να τις μεταμορφώσουμε ώστε να είναι πιο συμβατές προς τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες μας.

Το ζώδιο του Σκορπιού εκφράζεται μέσα από τη συγχώνευση, τη μετουσίωση, τη μεταμόρφωση. Είναι το περιβάλλον που μας επιτρέπει να διεισδύσουμε βαθιά μέσα μας, να αναγνωρίσουμε τις σκιώδεις πλευρές μας και να τις μετουσιώσουμε μέσα στο φως της συνείδησης. Τα ίδια τα σύμβολα του Σκορπιού καταδεικνύουν τη διαδικασία της μεταμόρφωσης καθώς εκτός του ερπετού (σκορπιός), ο Σκορπιός στην εξέλιξή του μετατρέπεται σε αετό, όπωςαναφέρει η Σμάρω Σωτηράκη στο e-zwdia.gr

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας ο Σκορπιός σχετίζεται με το «επιχειρείν».  Συγχωνεύσεις χρημάτων αλλά και ατόμων εκφράζονται μέσα από αυτό το πολύπλοκο ζώδιο του νερού, μέσα από το οποίο επιχειρούμε είτε να αυγατίσουμε τα χρήματά μας είναι να ενωθούμε ψυχή τε και σώματι με ένα ταίρι.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης. Στον Σκορπιό βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να μας εξωθήσει σε βαθιές, ουσιαστικές αλλαγές. Ευνοεί την προσπάθειά μας να κάνουμε ένα εσωτερικό ταξίδι, διαπερνώντας όλες τις διαστρωματώσεις της ύπαρξής μας, με σκοπό να κατανικήσουμε τα πάθη και τους φόβους μας, με στόχο μας να απελευθερωθούμε από τα ίδια μας τα δεσμά, από τις εξαρτήσεις που οφείλονται στις ανασφάλειές μας. Παράλληλα, στο ζώδιο του Σκορπιού ο Δίας λειτουργεί ευεργετικά για όσους προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις σε οικονομικά θέματα με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά.

Ας δούμε, ωστόσο, τι έρχεται να διαμηνύσει ο Δίας από τον Σκορπιό σε κάθε ζώδιο και πώς θα το επηρεάσει για έναν ολόκληρο χρόνο. Αν γνωρίζετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας, διαβάστε το για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

ΚΡΙΟΣ

Στο διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό, θα σε εξωθεί στο να μπεις βαθιά μέσα στον εαυτό σου, να αναμοχλεύσεις συναισθήματα και αναμνήσεις, να διαπεράσεις τις διαστρωματώσεις του ψυχισμού σου και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Το κέρδος σου από αυτή τη γενναία διαδικασία είναι ότι θα συνειδητοποιήσεις ποιες είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου και ότι θα έχεις το σθένος να διεκδικήσεις την ικανοποίησή τους τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στη δουλειά.

Με τον Δία στον Σκορπιό θα αποζητήσεις μια πιο ουσιαστική σχέση, με ένα άτομο που θα ταυτίζεστε, θα είστε «ένα», θα το αισθάνεσαι σαν κομμάτι της ψυχής σου. Αν ο προσωπικός σου χάρτης το επιτρέπει, ο Δίας μπορεί να σου φέρει αυτό το άτομο στη ζωή σου μέσα σε αυτή τη χρονιά. Θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα με δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομικά, διατροφές ή αστικά δικαστήρια, κάνοντας συμφέροντες διακανονισμούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Δίας θα σε οπλίσει με θάρρος καθώς θα σε κάνει να δεις τις ψευδαισθήσεις που σου δημιουργούν οι φόβοι και θα σε βοηθήσει στην προσπάθειά σου να τους κατανικήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας θα φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σου γι αυτό  αναμένονται ευκαιρίες και ευχάριστες εξελίξεις τόσο στις συνεργασίες σου όσο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Δία στον Σκορπιό, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, είναι πολύ πιθανό να παντρευτείς, να δεχθείς ή να κάνεις πρόταση, να ανανεώσεις τους όρκους σου σε μια μακρόχρονη σχέση, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία πιθανώς πολλά υποσχόμενη. Αν το ζητούμενό σου, αυτό που θα σε ευχαριστήσει και θα σε απελευθερώσει, είναι το διαζύγιο, θα βρεις την ψυχική δύναμη για να το προτείνεις και να το αντέξεις.

Οι επαγγελματικές συγχωνεύσεις, συνεργασίες και οι υπογραφές συμβολαίων είναι στο πρόγραμμα με τον Δία στον Σκορπιό. Γενικότερα, θα πρέπει να παρακολουθείς τα γεγονότα της ζωής σου και να είσαι σε ετοιμότητα για αλλαγές. Αν βρεις το σθένος να απαλλαγείς από σχέσεις που συντηρείς λόγω φόβου, είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σου ζωή, αυτό που θα έρθει θα είναι πιο φωτεινό και σαφώς πιο συμβατό προς τα «θέλω» σου. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας από τον Σκορπιό θα σε οπλίσει με την ψυχική δύναμη που απαιτείται για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, οι οποίες θα είναι πιο συμβατές προς τις φιλοδοξίες σου. Θα μπορέσεις να αποβάλλεις τις ενοχές που σε δεσμεύουν σε καταπιεστικές καταστάσεις και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, αναπτύσσοντας τη διάκρισή σου και διαχωρίζοντας το χρήσιμο από το άχρηστο, αυτό που σε βαραίνει από αυτό που σε προάγει τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Θα αισθάνεσαι πιο ασφαλής στη δουλειά και θα παίρνεις περισσότερες επιβεβαιώσεις από τους ανωτέρους σου. Η χρονιά, με τον Δία στον Σκορπιό, είναι καλή για να μοιράσεις τα βιογραφικά σου και να κάνεις τις κινήσεις σου για να βρεις μία δουλειά. Στη σφαίρα του πιθανού είναι και μία ερωτική γνωριμία σε κάποιον χώρο που επισκέπτεσαι περιοδικά, όπως το γυμναστήριο, το σούπερ μάρκετ, η δουλειά, κλπ. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας από τις 10 Οκτωβρίου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον Σκορπιό για να σε γεμίζει με αισιοδοξία, χαρά, δημιουργικότητα. Φωτίζεται ο τομέας των ερώτων σου γι αυτό όλα είναι πιθανά: μια καινούργια γνωριμία, ένας μεγάλος έρωτας, μια πρόταση, ανανεωτικές καταστάσεις, ακόμη και ένας λυτρωτικός χωρισμός που θα σε ξελαφρώσει και θα αφήσει χώρο για τα καλύτερα που έρχονται. Αν θέλεις να κάνεις ένα παιδάκι, ο Δίας από τον Σκορπιό σε ευνοεί.

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα βρεις τους συμμάχους για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες ή για να στηρίξουν την προσπάθειά σου να μετατρέψεις τα χόμπι σου σε δουλειά ή να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Το θέμα αυτοέκφραση ενισχύεται μαζί με την αυτοπεποίθησή σου γι αυτό και θα προσελκύσεις τις ευκαιρίες να γίνεις πιο γνωστός/η στον τομέα σου και να αποκτήσεις περισσότερη φήμη, ιδιαίτερα αν είσαι καλλιτέχνης. Το σπουδαιότερο είναι ότι με τον Δία στον Σκορπιό θα ακτινοβολείς και θα νιώθεις τυχερός/η αν και –ουσιαστικά- τύχη σου θα είναι η θετικότητα με την οποία θα αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. 

ΛΕΩΝ

Ο Δίας ενισχύει τα θεμέλια της ζωής σου, τις ρίζες πάνω στις οποίες πατάς και καταδεικνύει τους ψυχικούς σου πόρους. Στο διάστημα που θα περιοδεύει στον Σκορπιό θα έχεις το σθένος να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και, επειδή θα έχεις σαν παντιέρα σου την αισιοδοξία και τις θετικές σκέψεις, θα έλκεις τις ευκαιρίες τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και στην προσωπική σου ζωή. Θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, ακόμη κι αυτά που ήταν μπλοκαρισμένα μέχρι αυτή τη στιγμή, μπορεί να διεκπεραιωθούν  με τον πιο επωφελή τρόπο.

Αν επιθυμείς να «ανοίξεις» σπίτι, ο Δίας από τον Σκορπιό θα είναι αρωγός των προσπαθειών σου είτε πρόκειται για μία μετακόμιση, είτε για μία αγορά κατοικίας, είτε για έναν γάμο. Αν η σχέση σου «πατάει» σε γερές βάσεις, είναι πιθανό να προχωρήσετε με το ταίρι σου άμεσα στη δημιουργία οικογένειας. Το σημαντικότερο, με τον Δία στον Σκορπιό είναι ότι θα βρεις τη δύναμη να απελευθερωθείς από τις καταγραφές και τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος και να δημιουργήσεις το χώρο για να μπουν καινούργια πράγματα στη ζωή σου, σαφώς πιο ουσιαστικά και δημιουργικά. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για έναν ολόκληρο χρόνο ο Δίας θα βρίσκεται στο περιβάλλον του Σκορπιού και θα σε εξωθεί στο να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, να γίνεις πιο εξωστρεφής, να εμπιστεύεσαι περισσότερο τις γνωριμίες που θα κάνεις και να τις αξιοποιείς τόσο για να κερδίσεις συμμάχους στη δουλειά και στην κοινωνική σου ζωή όσο και για να πάρεις επιβεβαιώσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν το επάγγελμά σου είναι επικοινωνιακό, αν συγγράφεις ή αν διδάσκεις, θα αναγνωριστείς τόσο από τους συνεργάτες και ανωτέρους σου όσο και από το κοινό σου. Αποκτώντας καλύτερη και περισσότερη φήμη και αξιοποιώντας κατάλληλα τις περιστάσεις, θα ανέβει το κασέ σου και θα γίνεις πιο περιζήτητος/η στον τομέα σου.

Οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους συγγενείς σου θα φωτιστούν ενώ δεν αποκλείεται να συνεργαστείς μαζί τους για να «στήσετε» μια δουλειά. Θα φλερτάρεις με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, εκδρομές, μετακινήσεις ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο. Ίσως βρεις το μελλοντικό σου ταίρι σε ένα ταξίδι. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! 

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου, και να βάλεις τα δυνατά του για να τις ικανοποιήσεις. Ο Δίας από τον Σκορπιό θα σου προσφέρει τις ευκαιρίες να καλυφθείς τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, αρκεί να ξέρεις προς τα πού θα κατευθύνεις τις ενέργειές σου, ποια είναι τα «θέλω» σου, σε ποια άτομα πρέπει να στηριχθείς για να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Με λίγα λόγια, η ουσιαστική αλλαγή που καλείσαι να κάνεις, είναι να υποστηρίξεις τις πραγματικές σου ανάγκες και όχι τα αιτήματα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος που πιθανώς, σε κάποιες περιπτώσεις, να σε καταπιέζουν. Το ζητούμενο δεν είναι να είσαι αρεστός/η αλλά να σου αρέσει η ζωή σου, να καλύπτει τις προσωπικές σου επιθυμίες.

Οι δουλειές σου θα αποδώσουν καρπούς κι αν σου χρωστούν χρήμα, η περίοδος με τον Δία στον Σκορπιό, προσφέρεται για να τα διεκδικήσεις. Είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες, οι οποίες θα είναι πιο αποδοτικές οικονομικά ή να αποτελέσουν τα καλοδεχούμενα «συμπληρώματα» στους πόρους σου. Θα νιώθεις πιο ασφαλής, απαλλαγμένος/η από κάποιους φόβους σου που σε κρατούν δέσμιο/α σε άτομα και καταστάσεις που σε πιέζουν και θα βρεις τη δύναμη να αντισταθείς και να ανακουφιστείς από τις πιέσεις. Το αποτέλεσμα της αλλαγής σου θα φανούν στις προσωπικές σου σχέσεις καθώς θα έλκεις τα άτομα που θα υποστηρίζουν τις ανάγκες σου και θα σε περικαλύπτουν με την αγάπη τους. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας θα βρίσκεται για μία ολόκληρη χρονιά στο ζώδιό σου, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρον για να βγεις κερδισμένος/η, όχι μόνο πρόσκαιρα αλλά, γενικότερα, στη ζωή σου από εδώ και εμπρός. Η μεταμόρφωση που είναι ο στόχος σου και για την οποία θα «βάλει το χεράκι του» ο Δίας, είναι να αρχίσεις να «βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο» και να εμπιστεύεσαι περισσότερο τους ανθρώπους γύρω σου. Αν μπορέσεις να κατανικήσεις την εσωστρέφειά σου και, με αυτοπεποίθηση, να διεκδικήσεις μια καλή συνεργασία και μια ουσιαστική ερωτική σχέση, θα βγεις κερδισμένος/η από αυτή την περίοδο και θα δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά σου.

Με τον Δία στο ζώδιό σου θα γνωρίσεις αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να αποτελέσουν το διαβατήριό σου για μία συμφωνία ή για μία δουλειά. Στη σφαίρα των πιθανοτήτων είναι να παντρευτείς, να κάνεις μια σημαντική σχέση ή να ανανεώσεις τους όρκους σου. Μια καινούργια συνεργασία ή η διεύρυνση της ήδη υπάρχουσας εκτός από τις οικονομικές απολαβές που θα επιφέρει, θα ωφελήσει και στο να προωθήσεις καινούργιες ιδέες. Να θυμάσαι ότι οι ευκαιρίες που θα έχεις από τον Δία, θα είναι πολύ σημαντικές και θα σε δικαιώσουν τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική. Όμως, αν θέλεις να εδραιωθείς κοινωνικά και να δρέπεις για πολλά χρόνια καρπούς, θα πρέπει να κοπιάσεις και να αποδείξεις ότι η τύχη ευνοεί τους ισχυρούς… Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Δίας θα βρίσκεται σε ένα πολύ ευαίσθητο περιβάλλον, εκεί όπου σε καλεί να κάνεις μια βουτιά στα βαθιά νερά του υποσυνειδήτου σου και να αποκαλύψεις τις ανάγκες σου, αυτές που κρύβονται πίσω από φόβους, παγιωμένες αντιλήψεις, τραυματικές εμπειρίες. Ο Δίας από τον Σκορπιό θα σε εμπνεύσει και θα ισχυροποιήσει τις δυνάμεις σου, προκειμένου να «καθαρίσεις» από τα συναισθηματικά φορτία σου, να απαλλαγείς από εμμονές και απωθημένα καθώς επίσης και από άτομα ή καταστάσεις που στα προκαλούν και να διεκδικήσεις την ικανοποίηση των φιλοδοξιών σου, των αναγκών και των επιθυμιών σου.

Μπορεί η διαδικασία της εκκαθάρισης να σου φανεί επίπονη κάποιες στιγμές αλλά θα υπάρχουν γύρω σου τα άτομα που θα έχουν ένα χάδι ή μια καλή κουβέντα για να σε στηρίξουν. Η καθημερινότητά σου θα είναι πιο ευχάριστη, μπορεί να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας ή να σου προκύψει κάτι θετικότερο στη δουλειά σου. Να θυμάσαι ότι ο Δίας από τον Σκορπιό θα αποτελεί τον  φύλακα – άγγελό σου που θα σε βγάζει από τα αδιέξοδα και θα λειτουργεί σαν ο από μηχανής Θεός τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στις πρακτικές υποθέσεις της καθημερινότητάς σου. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας θα βρίσκεται για έναν χρόνο σε ένα ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον από το οποίο θα είναι αρωγός της προσπάθειάς σου να ιεραρχήσεις και να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, να βάλεις πιο μεγαλεπήβολους στόχους – ταιριαστούς προς το ταμπεραμέντο σου, να διαπρέψεις σε ομάδες και σε συλλογικές δραστηριότητες. Οι εξελίξεις στη δουλειά σου θα είναι ευχάριστες καθώς θα νιώθεις ότι αποδίδεται δικαιοσύνη.

Αν, ωστόσο, προκύπτουν εμπόδια, να έχεις έτοιμο ένα plan b για να προωθήσεις άμεσα καθώς, σε αυτή την περίπτωση, ο Δίας θα σε εξωθεί στο να κάνεις μια γενναία αλλαγή με σκοπό να διαγράψεις την πορεία σου σε έναν δρόμο που θα είναι πιο συμβατός προς τις επιθυμίες, τις δεξιότητες και τις αξίες σου. Είναι πιθανό να πάρεις μια αρχηγική θέση σε χώρο που δραστηριοποιείσαι με άλλους ομοϊδεάτες σου ή να βρεις ένθερμους υποστηρικτές για τα νέα σου σχέδια, άτομα με ισχύ και γνωριμίες που θα έχουν τη δύναμη να σε βοηθήσουν και πρακτικά. Οι καινούργιες φιλίες θα σε ανανεώσουν, μπορεί να γνωρίσεις ένα ταίρι μέσα στα φιλικά σου περιβάλλοντα ενώ δεν αποκλείεται μια φιλία σου να προαχθεί σε ερωτική σχέση. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας θα φωτίζει για έναν ολόκληρο χρόνο το ζώδιο του Σκορπιού, το περιβάλλον που σχετίζεται με τις βάσεις πάνω στις οποίες πατάς για να κερδίσεις την αναγνώρισή σου από την κοινωνία, την καταξίωση, μια θέση στον ήλιο! Μέσα σε αυτό το διάστημα θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα, αλλαγές στον χώρο της δουλειάς, δυναμικά ξεκινήματα, ανάλογα με το τι στόχους θα βάλεις και ποιες φιλοδοξίες σου θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι θα εμπλακείς σε μια δουλειά που θα ανεβάσει τη δημοτικότητά σου και, αν αξιοποιήσεις σωστά τις περιστάσεις, θα ανεβάσει κατακόρυφα και το κασέ σου.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής καταξίωσης, είναι πιθανό να κάνεις έναν γάμο που θα χαίρει κοινωνικής αποδοχής και θα σε εντάξει σε ένα νέο μοντέλο ζωής, σαφέστατα πιο αναβαθμισμένο από αυτό που έχεις μέχρι σήμερα. Να θυμάσαι ότι, επειδή το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ο Δίας από τον Σκορπιό θα σου φέρει πολλή δουλειά, θα πρέπει να ιεραρχήσεις εγκαίρως τις προτεραιότητές σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και να έχεις περισσότερο χρόνο για τις υποθέσεις που θα σε αναδείξουν κοινωνικά. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! 

ΙΧΘΥΕΣ

Το στοιχείο του νερού στο οποίο ανήκεις κοσμείται από την παρουσία του Δία, γεγονός που από μόνο του είναι αρκετό για να ανακτήσεις την αισιοδοξία, τη χαρά, την αγάπη σου για τη ζωή. Ο τομέας που επηρεάζει, σου επιτρέπει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αναπτύσσοντας τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες. Νέες ιδέες, απόψεις, προσπάθειες επέκτασης και αναβάθμισης της δουλειάς σου, θα βρουν τους υποστηρικτές που θα τις δικαιώσουν και θα συνδράμουν στο να πραγματωθούν. Μέσα σε αυτή τη χρονιά με τον Δία στον Σκορπιό, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να διευρύνεις του πνευματικούς σου ορίζοντες είτε από ταξίδια στο εξωτερικό που θα σε φέρουν σε επαφή με άλλους πολιτισμούς είτε μέσα από σπουδές, επιμόρφωση, διαλογισμό, ένταξή σου σε χώρους που διδάσκουν φιλοσοφία.

Μπορεί να κάνεις μια ερωτική γνωριμία που θα σου αλλάξει την κοσμοθεωρία σου, προτείνοντάς σου πιο πνευματικές ενασχολήσεις ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις εσύ ο δάσκαλος του ατόμου που αγαπάς και να το κατευθύνεις σε πιο πνευματικά μονοπάτια. Ο Δίας από τον Ζυγό θα πριμοδοτήσει τις επαφές σου με άτομα του εξωτερικού και τις συνεργασίες σου με ξένες εταιρείες καθώς επίσης και τις προσπάθειές σου να πάρεις κάποια πιστοποίηση ή να κάνεις ανώτερες σπουδές ή να διδάξεις. Είναι πιθανό να κάνεις μια κουμπαριά ή να αποκτήσεις συγγενείς εξ’ αγχιστείας που σημαίνει ότι, αν ο προσωπικός σου χάρτης το επιτρέπει, μπορεί η ερωτική σου ζωή να οδεύει προς την επισημοποίηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ