Οι προβλέψεις των ζωδίων το Σαββατοκύριακο

Τι λένε τα άστρα για αυτο το Σαββατοκύριακο; 

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου για από την Άντα Λεούση και το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Κάντε μια συζήτηση που θα είστε ειλικρινείς και θα αποδεχθείτε και τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ. 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα που είστε βαθιά συνδεδεμένοι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις πριν γίνουν πιο πολύπλοκες και μη γίνεστε ευάλωτοι σε ότι προκύπτει. Οπλιστείτε με υπομονή και ασχοληθείτε εντατικότερα με τις εκκρεμότητές σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε σε επιφανειακές. Εάν περνάει από το χέρι σας αναβάλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις.

 ΛΕΩΝ: Κάντε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά ενός καλού σας φίλου. Ξεπεράστε τις εντάσεις που δημιουργούν κρίσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητώντας πλήρη υποταγή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας γίνεστε καταπιεστικοί. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι είναι να παραμείνετε σωστοί. 

ΖΥΓΟΣ: Εάν είστε συνειδητοποιημένοι  θα διαπιστώσετε ότι κάποια υπόθεσή σας τελειώνει. Πραγματοποιήστε σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και όλα θα πάνε καλά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ξεκάθαρες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές επιλογές. Πλησιάστε άτομα που ξέρετε πως έχετε αδικήσει στο παρελθόν και βοηθήστε τα. Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική ζωή! 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να μην υποτιμάτε ούτε τους ανθρώπους, ούτε τις καταστάσεις. Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επανάσταση ενός συνεργάτη που είχατε πιέσει αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε κατά μέρους τις γκρίνιες και περάστε περισσότερες ώρες με το ταίρι σας. Δημιουργήστε τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο.  

ΙΧΘΥΣ: Δε χρειάζεται να στερηθείτε την ελευθερία σας ή να κόψετε πράγματα που σας ευχαριστούν για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Τέλος οι στερήσεις και τα προβλήματα! Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική αλλά και οικονομική ζωή! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ