Η άγνωστη ιστορία της Ελένης Μενεγάκη: Έσωσε ένα παιδί που είχε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Mια ιστορία που φανερώνει το άλλο πρόσωπο της Ελένης.

Συνέντευξη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά παραχώρησε ο Νίκος Νικόλιζας, με αφορμή την αγωγή που δέχτηκε από την Καίτη Γκρέυ μετά από δημοσίευμα του.

Ο δημοσιογράφος που έχει συνεργαστεί με σπουδαία πρόσωπα του χώρου, όπως η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε για τα τηλεοπτικά δρώμενα. Όταν έφτασε η ώρα της ωραίας Ελένης συγκινημένος αποκάλυψε μια ιστορία που φανερώνει το άλλο πρόσωπο της Ελένης πίσω από τα φώτα και τις κάμερες, όπως αναφέρει το peoplegreece.com

“Είναι η μοναδική σταρ στην ελληνική τηλεόραση. Για πολλά χρόνια. Έζησα μαζί της έξι – επτά χρόνια και η Ελένη είναι άνθρωπος πάνω από όλα. Αυτό που δεν θα ξεχάσω και της το χρωστάω, ήταν όταν έσωσε – λόγω της φήμης της τότε – ένα παιδί από τα Μέγαρα. Είχε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και η Ελένη επί τρεις ημέρες έπαιζε το θέμα αυτό και κάναμε μια βραδιά στα Μέγαρα όπου ήρθαν όλοι οι τραγουδιστές για χάρη της Ελένης. Μαζέψανε χρήματα και το παιδί αυτό, πήγε στην Αγγλία έκανε την επέμβαση που έπρεπε να κάνει και τώρα ζει.”, εκμυστηρεύτηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ