Έχω τη γυναικομαστία μου, τα μεγάλα μου τα μπούτια, την περιφέρειά μου - Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο Happy Day για όλους και για όλα.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε τι είχε γίνει με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και για το σώμα του.

«Όταν μου πρότεινε ο Γιώργος Λιάγκας να συνεργαστούμε το σκέφτηκα και φοβήθηκα. Λέω «αν κάψω ένα από τα πράγματα που έκανα και είμαι υπερήφανος»; Τελικά, από τις πρώτες μας συνομιλίες το ξαναβρήκαμε. Εάν κάνουμε κοινές εξόδους με τον Γιώργο, θα είναι συνειδητά αυτή τη φορά, επειδή θέλουμε να δούμε ο ένας τον άλλον και να περάσουμε καλά.

Η νέα εκπομπή δεν θα θυμίζει το «Όλα». Θα ήταν λάθος να αντιγράψουμε τον Βαγγέλη Περρή. Η εκπομπή θα έχει βίντεο, συνεντεύξεις κι επικαιρότητα. Ποσοστιαία θα είναι 70-30 η επικαιρότητα με το lifestyle.

Με τον Σεφερλή τα είχαμε πάει μια χαρά όλη τη χρονιά. Στο τέλος εκείνος κάτι έπαθε, έφαγε τη φρίκη του. Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ από τότε.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει περάσει από το μυαλό μου ο γάμος. Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί.

Αν σηκώσω τη μπλούζα θα καταλάβετε γιατί δεν με βλέπετε στην παραλία με μαγιό. Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Τώρα είμαι σε διαδικασία δίαιτας και γυμναστικής. Έχω τη γυναικομαστία μου, έχω τα μεγάλα μου τα μπούτια, έχω την περιφέρειά μου, έχω εδώ πέρα τη μουσούδα μου. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Πρέπει να αλλάζουμε κάτι όταν μας ενοχλεί, όχι όταν ενοχλεί τους άλλους».

Δείτε το video του zappit.gr:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ