Το «Nomads» έρχεται: Όλες οι λεπτομέρειες για το παιχνίδι - Τι αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (BINTEO)

To πολυαναμενόμενο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έρχεται...

Στη χθεσινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος ο Γρηγρόρης Αρναούτογλου και αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες του παιχνιδιού επιβίωσης.

«Είναι η επόμενη ημέρα στα reality επιβίωσης», είπε ο παρουσιαστής στη Φαίη Σκορδά και συνέχισε λέγοντας:

 «Το «Nomads» πάει ένα βήμα παραπέρα στα παιχνίδια επιβίωσης. Είναι τρεις ομάδες 7 ατόμων, επώνυμοι, αθλητές και απλοί άνθρωποι. Θα υπάρχουν λίγες ώρες αναμετάδοσης από όσα θα συμβαίνουν στις Φιλιππίνες. Το φοβερό είναι ότι μόλις φτάσουμε θα παίξουν στο πρώτο παιχνίδι, για να πάνε εκεί που πρέπει οι παίκτες. Οι νικητές θα πάνε σε μία πολυτελή βίλα. Οι δεύτεροι θα πάνε σε ένα χωριό, όπου θα πρέπει να συμβιώσουν με τους ιθαγενείς. Οι τρίτοι θα χαθούν και θα πρέπει αν επιβιώσουν μέσα στη ζούγκλα με το τίποτα.Θα έχει και ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα. Για μία εβδομάδα θα διαρκεί η χαρά για κάποιους και ο πόνος για τους άλλους. Θα πρέπει να διεκδικούν τη διαβίωσή τους κάθε εβδομάδα. Έχει πολύ μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους. Ο καθένας μπορεί να φύγει όποτε θέλει. Το έπαθλο είναι 150.000 ευρώ».

Ενώ αποκάλυψε πως θα γίνεται η διαδικασία αποχώρησης: «Όταν θα βγαίνουν οι τρεις προτεινόμενοι προς αποχώρηση, ο ένας θα σώζεται από το κοινό, και οι δύο που μένουν θα πρέπει να μονομαχήσουν. Άρα, ακόμη και ο πιο αντιπαθής μπορεί να μείνει...Δεν μπορείς να διώχνεις τόσο εύκολα τους ανθρώπους από τη ζωή σου. Γιατί στα reality να τους διώχνουμε τόσο εύκολα; Αν λέμε reality, να μιλήσουμε για πραγματική ζωή και όχι να μπορεί να διώξει ο ένας τον άλλο με ένα τηλεφώνημα», επεσήμανε ο παρουσιαστής.

Η πρεμιέρα του παιχνιδιου αναμένεται να γίνει στις 2 Οκτωβρίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ