Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 54χρονου στη Νίκαια: Ο ανιψιός μαχαίρωσε πισώπλατα τον θείο του

Ο ίδιος ο ανιψιός του ήταν, τελικά, ο δράστης της ανθρωποκτονίας 54χρονου λογιστή.

Ο ίδιος ο ανιψιός του ήταν, τελικά, ο δράστης της ανθρωποκτονίας 54χρονου λογιστή, που διαπράχθηκε στις 17 Αυγούστου 2017, στην οικία του θύματος, στη Νίκαια Αττικής. Την πολύκροτη υπόθεση εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο ανακριτή και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, πήγε στο σπίτι του 54χρονου όπου διαπληκτίστηκε μαζί του, λόγω προσωπικών διαφορών. Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού με τον θείο του, ο 24χρονος κατάφερε με μαχαίρι πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία στο σώμα του θύματος, με αποτέλεσμα να τον τρασυματίσει θανάσιμα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Φεύγοντας από το σπίτι του θείου του, ο δράστης πήρε μαζί του διάφορα αντικείμενα που είχαν κηλίδες από το αίμα του, καθώς και το μαχαίρι του εγκλήματος, προκειμένου να μην ανιχνευτεί σε αυτά το βιολογικό υλικό του.
Παράλληλα, ο 24χρονος προσπάθησε να φανεί ότι κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ