Zain Asher αυτή η μαύρη κούκλα δημοσιογράφος πήρε συνέντευξη από το Νίκο Παππά χθες στο CNN (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του CNN.

Αδελφή του ηθοποιού - πρωταγωνιστή Chiwetel Ejiofor του "12 χρόνια σκλάβος" που μάλιστα έβαλε τα κλάματα on air - βλέπε βίντεο - όταν η ίδια ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για Οσκαρ.

Η Zain Asher είναι η μόνη μαύρη παρουσιάστρια του CNN και παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων Δευτέρα με Παρασκευή το μεσημέρι στο στούντιο της Νέας Υόρκης.

Πέρσι αρραβωνιάστηκε τον λευκό φίλο της και οι άπειροι θαυμαστές της απογοητεύτηκαν....

Πάντως λίγα είναι γνωστά για τον αγαπημένο της.

 

 

Χθές η Zain πήρε συνέντευξη από τον Ελληνα υπουργό Νίκο Παππά.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής βρίσκεται στις ΗΠΑ για συναντήσεις εν όψει και της επόμενης ΔΕΘ, που θα είναι η τιμώμενη χώρα.

 

Ο κύριος Παππάς εμφανίστηκε βέβαιος πως το κλίμα στην χώρα μας έχει αλλάξει και συνεχώς βελτιώνεται, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για την αναστροφή του brain drain, δήλωσε πως η κυβέρνηση εργάζεται προκειμένου να δίνονται κίνητρα στους νέους να αναπτύσσουν τις δικές τους start ups με φρέσκιες επιχειρηματικές ιδέες που θα βοηθήσουν και την χώρα.

Παράλληλα, ο κύριος Παππάς έδωσε έμφαση στο γεγονός πως η ανεργία συνεχώς πέφτει στην χώρα μας, ενώ τα μηνύματα για το μέλλον είναι αισιόδοξα.

Τέλος, ο υπουργός στάθηκε στην παρουσία του στις ΗΠΑ, αναφέροντας πως με αφορμή το γεγονός πως θα είναι η τιμώμενη χώρα στην επόμενη ΔΕΘ, ο ίδιος έχει κάνει επαφές, προετοιμάζοντας το έδαφος και για επενδύσεις.

Δείτε το βίντεο:



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ