Με αφορμή την τούμπα της Gigi Hadid ιδού τα 10 επικά παραπατήματα των απανταχού celebrities – φωτό

Την επόμενη φορά που θα πέσετε, μην αισθανθείτε άσχημα γιατί συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Gigi Hadid

Στο show της Anna Sui στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, η Gigi Hadid ολοκλήρωσε την πασαρέλα με ένα παπούτσι και την βοήθεια της αδερφής της, όπως βλέπουμε στη vogue.co.uk.

Ashley Graham

Το μοντέλο της Vogue σκόνταψε στα Jimmy Choos της στο κόκκινο χαλί, προσφέροντας στιγμές γέλιου

Bella Hadid

Η αδερφή της Gigi έπεσε φαρδιά πλατιά στο show του Michael Kors  για την άνοιξη καλοκαίρι 2017 και, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά ανέβασε το στιγμιότυπο στο instagram

Gigi Hadid

Το μοντέλο είχε ξαναπέσει στο σόου της Moschino για την άνοιξη καλοκαίρι 2017

 

Candice Swanepoel

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret έπεσε εντυπωσιακά στο σόου του Givenchy στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, με αυτούς που κάθονταν στην πρώτη σειρά να σπεύδουν να την βοηθήσουν

Madonna

Η βασίλισσα της ποπ είχε μια πολύ επικίνδυνη πτώση όταν η Armani κάπα της δεν λύθηκε όπως ήταν σχεδιασμένο όταν την τράβηξε ο χορευτής, με αποτέλεσμα η σταρ να μετρήσει πολλά σκαλοπάτια.

 

Jennifer Lawrence

Η αγαπημένη ηθοποιός έζησε στην πραγματικότητα έναν από τους χειρότερους εφιάλτες καθώς σκόνταψε την ώρα που πήγαινε να παραλάβει το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού για το 2013!

Katy Perry

Στο πλαίσιο του σόου της η τραγουδίστρια έπεσε μέσα σε μια τούρτα από την οποία όμως δεν μπορούσε να βγει. Τελικά, μετά από πολλές προσπάθειες και γέλια, αποχώρησε μπουσουλώντας από την σκηνή.

 

Lady Gaga

Η εκκεντρική σταρ είχε μια άσχημη πτώση όταν προσπάθησε να χορέψει με μπότες στιλέτο πάνω σε ένα πιάνο, με αποτέλεσμα να βρεθεί με την πλάτη στο έδαφος.

Naomi Campbell

Η μαύρη γαζέλα το 1993 έπεσε στην πασαρέλα της Vivienne Westwood στην εβδομάδα μόδας του Παρισίου, αλλά το ξεπέρασε γρήγορα σαν άψογη επαγγελματίας.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ