Μαρία Σαράποβα - έτοιμη η αυτοβιογραφία της : «Η κοντρα με την "σκύλα" Σερένα Γουίλιαμς & το ντόπινγκ - σαν σκουλήκι στο μυαλό»

H αθλήτρια την άνοιξη του 2016 σε έκτακτη συνέντευξη τύπουείχε παραδεχτεί δημοσίως πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

Αύριο θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία της Μαρίας Σαράποβα με τίτλο «Unstoppable: My life so far» και μεταξύ άλλων η Ρωσίδα αθλήτρια αναφέρεται στην ιστορία με το ντόπινγκ, που την κράτησε για αρκετό καιρό μακριά από τα κορτ.

Η διάσημη αθλήτρια φέρεται να είπε: «Ήταν σαν να μπήκε ένα σκουλήκι στο μυαλό μου, το χειρότερο είδος. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. Όποιον και αν συναντούσα, σκεφτόμουν: νομίζει ότι είμαι μια απάτη; Ψεύτρα; Για πρώτη φορά στη ζωή μου, ανησύχησα για το τι πιστεύουν για μένα οι άλλοι».

Στο βιβλίο της η Μαρία Σαράποβα μιλάει και για την Σερένα Γουίλιαμς και την προβληματική σχέση τους.

H αθλήτρια την άνοιξη του 2016 σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει είχε παραδεχτεί δημοσίως πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

Η τενίστρια αποκάλυψε πως επί 10 χρόνια έπαιρνε ένα φάρμακο που της είχε συστήσει ο γιατρός της, το οποίο δεν βρισκόταν μέσα στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ