Τζένιφερ Λόρενς: Το τέλος του κόσμου - Οι τυφώνες είναι η οργή του Θεού για την εκλογή Τραμπ

Η εκλογή Τραμπ και οι τυφώνες. 

«Είναι τρελό, αλλά υπάρχει μία αίσθηση ότι έρχεται το τέλος του κόσμου», υποστήριξε η ηθοποιός μιλώντας στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «Mother!».

«Είναι τρομακτικό να γνωρίζουμε ότι η κλιματική αλλαγή οφείλεται στην ανθρώπινη δραστηριότητα και να συνεχίζουμε να το αγνοούμε και η μόνη φωνή που μας απομένει είναι η αυτή της ψηφοφορίας», είπε η ηθοποιός.

(AP)

 «Και ψηφίσατε πολύ πρόσφατα, ως χώρα», ανέφερε ο δημοσιογράφος, με την Λόρενς να απαντάει: «ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», που εκλέχθηκε ο Τραμπ, και συνέδεσε τους τυφώνες με την εκλογή του νέου Προέδρου.

«Ξέρετε, βλέπετε αυτούς τους τυφώνες και είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση, ειδικά τώρα που προωθούμε αυτή την ταινία, το να μην αισθανόμαστε την οργή της Μητέρας Φύσης», είπε η Λόρενς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Εξάλλου, η ηθοποιός και παλιότερα είχε πει ανοιχτά την άποψη της για τον Τραμπ και το ενδεχόμενο εκλογής του, όταν το 2015 είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Weekly Entertainment ότι η νίκη του Τραμπ θα είναι «το τέλος του κόσμου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ