Αρουραίοι επιτέθηκαν σε 14χρονη παραπληγική - 200 δαγκωματιές την ώρα που κοιμόταν

To περιστατικό σημειώθηκε σε ένα υπό ενοικίαση σπίτι στην πόλη Roubaix.

Ένα 14χρονο παραπληγικό κορίτσι από τη νοτιοανατολική Γαλλία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο αφότου μία ορδή αρούραιων εισέβαλλε στην κρεβατοκάμαρά της και άρχισε να τη δαγκώνει.

To περιστατικό σημειώθηκε σε ένα υπό ενοικίαση σπίτι στην πόλη Roubaix. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το κορίτσι υπέστη 45 τραύματα στο πρόσωπο, 150 στα χέρια και 30 στα πόδια.

Όπω αναφέρει το BBC, ο πατέρας του κοριτσιού θα υποβάλει μήνυση στον ιδιοκτήτη του σπιτιού για αμέλεια. Αναφορές θέλουν στους παρακείμενους κάδους του σπιτιού τα σκουπίδια να είχαν υπερχειλίσει.

Ο ίδιος, ο οποίος είναι πατέρας δύο ακόμη παιδιών, είπε ότι βρήκε την κόρη του Samantha, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, μέσα στα αίματα το περασμένο Σάββατο. Πρόσθεσε ότι όλα ήταν καλά όταν πήγαν για ύπνο, όπως δημοσιεύει η lifo.gr

«Αίμα έτρεχε από τα αυτιά της - Πανικοβλήθηκα γιατί νόμιζα ότι είχε εσωτερική αιμορραγία» δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Courrier-Picard.

Ορισμένα από τα ακροδάχτυλα ήταν κομμένα και οι χειρουργοί δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τα τραύματά της.

Η οικογένεια της Samantha έχει ήδη μετακομίσει σε άλλο σπίτι. Το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται το 14χρονο κορίτσι της έκανε εξετάσεις για πιθανές λοιμώξεις. Το τεστ για λύσσα ήταν αρνητικό.

Τέτοιου είδους επιθέσεις σε ανθρώπους είναι σπάνιες, ωστόσο, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο πεινασμένοι αρουράιοι καμία φορά τρέφονται από πτώματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ