Ο Αντόνιο Μπαντέρας θα ενσαρκώσει τον Πάμπλο Πικάσο

Ο Antonio Banderas, αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σεζόν, ενσαρκώνοντας τον διάσημο ζωγράφο Pablo Picasso.

Καθώς ο πρώτος κύκλος του «Genius», με πρωταγωνιστή τον Geoffrey Rush («Ο λόγος του βασιλιά», «Οι πειρατές της Καραϊβικής») στον ρόλο του Albert Einstein, είναι υποψήφιος για δέκα βραβεία Emmy, ο Antonio Banderas, αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σεζόν, ενσαρκώνοντας τον διάσημο ζωγράφο Pablo Picasso.

«Πάντα θαύμαζα τη ζωή και το έργο του Pablo Picasso, σεβόμενος έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που, μάλιστα, κατάγεται από τη γενέτειρά μου, τη Μάλαγα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με το National Geographic και την ομάδα του “Genius”, καθώς θα αφηγηθούμε την πραγματική ιστορία ενός εκ των πιο καινοτόμων ζωγράφων παγκοσμίως» σημειώνει ο -βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα - Antonio Banderas όπως αναφέρει το naftemporiki.gr

«Ο Antonio είναι ο πιο κατάλληλος ηθοποιός για τον ρόλο του Pablo Picasso. Όπως κι εκείνος, έτσι κι ο Antonio δεν αφήνει τίποτα να τον περιορίσει, έχει ακριβώς αυτό που ψάχνουμε. Ως ηθοποιός, μπορεί να ερμηνεύσει μια μεγάλη γκάμα χαρακτήρων και ρόλων, γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι θα υποδυθεί εξαιρετικά τον Picasso, έναν καλλιτέχνη που έχει μείνει γνωστός για τη μοναδικότητα και το μη συμβατικό χαρακτήρα του» αναφέρει ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ron Howard.

«Από τον Pancho Villa έως τον Ernesto Che Guevara, ο Antonio έχει υποδυθεί ιστορικές προσωπικότητες, προσδίδοντάς τους ειλικρίνεια, βάθος κι επιτυχία. Με αφορμή τον Picasso, ανυπομονώ να δω πώς θα προσεγγίσει τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το καλλιτεχνικό μεγαλείο» προσθέτει ο παραγωγός Brian Grazer.

Με την πρεμιέρα του να έχει προγραμματιστεί για το 2018 στο National Geographic, ο νέος κύκλος είναι μια παραγωγή των Fox 21 Television Studios, Imagine Entertainment (των Brian Grazer και Ron Howard), Madison Wells Media’s Odd Lot Entertainment και EUE/Sokolow.

Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ