Αντεπίθεση από Τα Νέα- Μέρκελ και Στάινμπρουκ κάθονται πάνω στα δάχτυλα της Αφροδίτης της Μήλου (φωτό)

Με ένα «σαρκαστικό» σκίτσο  ο Δημήτρης Χατζόπουλος απέδωσε την πολιτική κατάσταση στη Γερμανία μετά το ντιμπέιτ της Άνγκελα Μέρκελ και του Πέερ Στάινμπρουκ στην εφημερίδα Τα Νέα.

Με ένα «σαρκαστικό» σκίτσο ο Δημήτρης Χατζόπουλος απέδωσε την πολιτική κατάσταση στη Γερμανία μετά το ντιμπέιτ της Άνγκελα Μέρκελ και του Πέερ Στάινμπρουκ στην εφημερίδα Τα Νέα.

Μάλιστα, το σκίτσο φαίνεται να «απαντά» στο γνωστό προκλητικό εξώφυλλο του Focus δείχνει την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει την άσεμνη χειρονομία που προκάλεσε σάλο με μια διαφορά- πάνω στα μεσαία δάχτυλα της Αφροδίτης κάθονται η Άνγκελα Μέρκελ και ο Πέερ Στάινμπουρκ δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως το πρόβλημα της Ελλάδας κυριάρχησε και εν πολλοίς εγκλώβισε την γερμανική πολιτική ηγεσία λίγο πριν τις κάλπες. Επιπλέον το γλυπτό λειτουργεί και σαν «πολιτική ζυγαριά» δείχνοντας πως κέρδισε ο αρχηγός του SPD ο οποίος μεταξύ άλλων πρότεινε ένα δεύτερο «Σχέδιο Μάρσαλ» για την Ελλάδα. Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ