Το συγκλονιστικό μήνυμα του συντρόφου της 18χρονης που σκότωσε ο πατέρας της

O σύντροφος της άτυχης κοπέλας εξέφρασε τον πόνο για την απώλεια της αγαπημένης του.

Την ώρα που το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο από τον φρικτό και αδιανόητο τρόπο με τον οποίο η 18χρονη Ειρήνη έχασε την περασμένη εβδομάδα τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα στην Πετρούπολη, ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας Σπύρος εξέφρασε τον πόνο για την απώλεια της αγαπημένης του με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Καλό ταξίδι, άγγελέ μου. Εφυγες και άφησες τον άντρα σου πίσω που σ' αγαπάει πολύ. Και θα σε περιμένω. Γυναίκα μου όμορφη, ψυχή μου. Πριγκίπισσά μου, φως της ζωής μου. Οικογένειά μου πέθανες εσύ και πέθανα και εγώ ο μισός μαζί σου. Σ' αγαπάω και θα σ' αγαπάω για πάντα. Σε πήρε εκεί ψηλά ο Θεός να σε προσέχει δίπλα του» έγραψε με πόνο ψυχής ο Σπύρος για την αγαπημένη του Ειρήνη, την «πριγκίπισσά» του, που έφυγε με τόσο επώδυνο και απάνθρωπο τρόπο από τη ζωή.

Οι στιγμές και για τον ίδιο είναι ιδιαίτερα δύσκολες και φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί την απώλεια του άτυχου κοριτσιού, που μαρτύρησε κυριολεκτικά στα χέρια του πατέρα του, μέσα στο σπίτι τους, στην Πετρούπολη, όπως αναφέρει η espressonews.gr

«Μου λείπεις πάρα πολύ… μου λείπεις ηλιαχτίδα μου… Για μένα είσαι η μόνη επιλογή!!! Σε περιμένω, πριγκίπισσά μου, να σηκωθείς, να φύγουμε μαζί, αν δεν φύγουμε μαζί, δεν φεύγω, δεν σου πάνε εσένα τα κρεβάτια στα νοσοκομεία. Οταν χαμογελάει η ψυχή σου, όλα τα άλλα είναι περιττά» ήταν ακόμη μία ανάρτηση του νεαρού στο facebook, όταν η Ειρήνη χαροπάλευε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ