Δίδυμες αδελφούλες γεννήθηκαν η μια μαύρη & η άλλη λευκή: η μαμά τους ενημερώνει το σχολείο – Φωτό

Η Μάρσια έχει κληρονομήσει την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τα καστανόξανθα μαλλιά της μητέρας της, ενώ η Μίλι έχει μοιάσει στον πατέρα της, που έχει καταγωγή από την Τζαμάικα.

Εντύπωση προκαλεί η περίπτωση δίδυμων κοριτσιών που έχουν διαφορετικό χρώμα, με τη μαμά τους να παραδέχεται πως χρειάστηκε να προειδοποιήσει τους καθηγητές στο γυμνάσιο King Solomon International Business School ότι είναι αδέρφια.

 

Τα κορίτσια γεννήθηκαν πανομοιότυπα, όμως σιγά σιγά η επιδερμίδα της μιας άρχισε να σκουραίνει και της άλλης να ανοίγει.

«Ακόμα και όταν ήταν στο δημοτικό ο κόσμος μπερδευόταν. Τις έπαιρνα από το σχολείο και ο κόσμος με ρωτούσε αν ήταν και οι δυο κόρες μου», αναφέρει η μητέρα των κοριτσιών.

Η 46χρονη συμπληρώνει πως βρίσκει λίγο ενοχλητική τη διαρκή προσοχή που δέχεται από αγνώστους λέγοντας:

«Μερικές φορές είναι λίγο ενοχλητικό, ειδικά όταν με σταματούν στο δρόμο. Μετά, όμως, σκέφτομαι πόσο όμορφες είναι οι κόρες μου και πόσο τυχερή είμαι που τις έχω και μου περνάει η ενόχληση. Υπήρχαν κάποιοι καθηγητές που δεν πίστευαν ότι είναι αδερφές, αλλά όσο τις γνώριζαν καλύτερα, έβλεπαν πόσο ίδιες είναι. Εκτός από τη διαφορά στον τόνο της επιδερμίδας τους, είναι ακριβώς ίδιες… είναι πανέμορφες και με κάνουν υπερήφανη κάθε μέρα»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ