Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Δεύτερο παιδί για την Αλίκη Κατσαβού και τον Κώστα Βουτσά;

«Θα ζήσω άλλα 40 χρόνια για να τα μεγαλώσω», δηλώνει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Για τον γιο τους Φοίβο και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού μίλησαν ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού  σε συνέντευξή τους.

Πρόσφατα βαπτίσατε τον γιο σας 

Κ.Β: Με τον Φοίβο είμαι τρισευτυχισμένος, υποψιάζομαι -και θα γίνει- ότι θα ζήσω άλλα 20 χρόνια, για να τον μεγαλώσω. Έχω κρατήσει σπέρμα στην κλινική και λέω στην Αλίκη να κάνουμε ακόμα ένα παιδί, για να ζήσω ακόμα 40 χρόνια, θα το κάνουμε αργότερα. 

Α.Κ.: Αν θελήσουμε, υπάρχει, αλλά εγώ δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί. 

Κ.Β: Δεν πειράζει, θα το κάνω εγώ με άλλη γυναίκα. 

Α.Κ.: Αυτό λένε και τα παιδιά του, «με άλλη γυναίκα θα είναι το επόμενο». Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Φοίβο, αυτό που ήθελα και ονειρευόμουν το πέτυχα. Έχει αδέλφια, τις αδελφές του, τον Άνθιμο, ο οποίος βέβαια τον βλέπει λιγότερο, γιατί είναι πολύ απασχολημένος. Ας έχουν διαφορά ηλικίας. Έχει επίσης την Κρινιώ, την εγγονή του Κώστα, που είναι ανιψιά του Φοίβου, είναι 6 μήνες μεγαλύτερη και θα μεγαλώνουν μαζί. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια και τις συντρόφους του πάντα ο Κώστας τις είχε ψηλά, με έναν παραδοσιακό τρόπο, πάτερ-Φαμίλιας γνήσιος. Βρήκα το ιδανικό μου στο πρόσωπο του Κώστα. Καλό θα ήταν να είχαμε πιο κοντινές ηλικίες τι να κάνουμε που δεν έτυχε αυτό;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ