Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βαγγέλης Κομματάς, γνωστός ως «Κατσουλίνος» - Έγινε διάσημος με μια διαφήμιση

τΤην Τρίτη στις 4.00 το απόγευμα στο Νεκροταφείο Ζωγράφου θα γίνει η κηδεία του.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο ηθοποιός Βαγγέλης Κομματάς.

Ο γνωστός ηθοποιός ζούσε τον τελευταίο καιρό στο Γηροκομείο και η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 4.00 το απόγευμα στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ήταν ο θρύλος των μπουλουκιών ενώ η φυσιογνωμία του έγινε γνωστή μέσα από τη διαφήμιση στην οποία πρωταγωνίστησε για λογαριασμό γνωστής τράπεζας.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης.

Το 2009 σε συνέντευξη του στην Espresso o 77χρονος τότε ηθοποιός έλεγε:

-Σαν να σας στενοχωρεί λίγο το γεγονός ότι ύστερα από τόσα χρόνια καριέρας στο θέατρο και ειδικά σε περιοδεύοντες θιάσους γίνατε γνωστός μέσα από μια τηλεοπτική διαφήμιση…

Λογικό δεν είναι; Πενήντα εξήντα χρόνια γύρναγα γύρω γύρω όλη την Ελλάδα, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο χωριό! Και τώρα στη δύση μου με έμαθαν όλοι από τη διαφήμιση. Ας είναι καλά η τηλεόραση! Είναι κι αυτό μια ικανοποίηση. Περισσότερη όμως ικανοποίηση πήρα στην ημέρα του Μπουλουκιού στο Ηρώδειο. Σαν μπουλουξής παρευρέθηκα εκεί. Στο πρόγραμμα αυτό όλες οι ιστορίες ήταν δικές μου, ήταν πραγματικές. Τις οποίες τις πήρε ο Στέλιος ο Γούτης, τις σκηνοθέτησε και παίξανε όλα αυτά σε σκερτσάκια. Οταν βγήκα στο τέλος στη σκηνή, στο Ηρώδειο έγινε χαλασμός από τα χειροκροτήματα. Με αποθέωναν και σκέφτηκα εκείνη τη μαγική μοναδική στιγμή «ας πεθάνω κι εγώ». Γιατί έλεγα «Θεός συγχώρεσ’ τους» μιλώντας για πάνω από ογδόντα φίλους και συναδέλφους που έχουν πια φύγει. Εγινε σλόγκαν στο Ηρώδειο αυτό. Τρεις χιλιάδες θεατές φώναζαν «κι άλλο, κι άλλο» κι από τα παρασκήνια μου λέγανε «φτάνει, φτάνει», αλλά εγώ πού να σταματήσω βλέποντας τον κόσμο να τρελαίνεται. Αυτό ήταν μεγάλη ικανοποίηση για μένα. Ανεπανάληπτη βραδιά...

Ενώ για το παρατσούκλι «Κατσουλίνος» είχε πει: «Το είχα από μικρό παιδί. Φορούσα έναν σκούφο συνέχεια που μου τον είχε κάνει η μάνα μου και στο πάνω μέρος του είχε μια μεγάλη φούντα. Κάποιος μια φορά με φώναξε έτσι και από τότε έμεινε. Το κράτησα γιατί μου άρεσε κι εμένα. Οι περισσότεροι τώρα έμαθαν το πραγματικό μου όνομα, από την τηλεόραση που με καλούν σε εκπομπές».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ