Βίντεο: Τα 15 πιο ακριβά πράγματα στον κόσμο - Από ένα μπέργκερ με χρυσό έως το κολιέ με διαμάντια

Τα πιο ακριβά πράγματα στον κόσμο!

Ακριβά πράγματα που μόνο οι πλούσιοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά.

Αυτοκίνητο

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να δαπανήσετε $ 1.416.362, τότε η 2015 Ferrari LaFerrari μπορεί να είναι ακριβώς το αυτοκίνητο για εσάς.

Χάμπουργκερ

"The Douche Burger", που πωλείται στο 666 Burger στην υπέροχη Νέα Υόρκη. Το Douche κοστίζει 666 δολάρια το καθένα.

Εστιατόριο

Με 1.900 δολάρια το άτομο θα εντυπωσιάσει κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο λόγος για το Sublimotion στην Ίμπιζα

Φρούτα- Yubari Πεπόνι

23.000 δολάρια ανά ζευγάρι. Στην Ιαπωνία μπορείς να βρεις και ένα κομμάτι καρπούζι με 800 δολάρια και το taiyo no tamago, δηλαδή ένα αυγό του ήλιου, ένα μάνγκο (3.000 δολάρια ανά ζευγάρι)

Δωμάτιο ξενοδοχείου

Η βασιλική σουίτα ρετιρέ στο ξενοδοχείο President Wilson στη Γενεύη της Ελβετίας ενοικιάζεται για $ 67.000 ανά διανυκτέρευση. Είναι 1.800 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 12 μπάνια, τηλεόραση 103 ιντσών και ένα πιάνο Steinway.

Άρωμα

DKNY Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle. Το μπουκάλι είναι φτιαγμένο με 2.900 πολύτιμους λίθους. Το κόστος; 1 εκατομμύριο δολάρια  το ένα μπουκάλι.

Μοτοσικλέτα

Η Harley Davidson σχεδιασμένη από τον Αμερικανό Jack Armstrong  κοστίσει 1.000.000 δολάρια. 

Σκύλος

Ο Χρυσαφένιος Θιβετιανός Μαστίφ κοστίζει 1,95 εκατομμύρια δολάρια ανά κουτάβι. Ένα σύμβολο κατάστασης μεταξύ της πλούσιας ελίτ της Κίνας.

Παπούτσια

Με βάση τα περίφημα ρουμπίνια παντόφλες που δώρισε η Dorothy στο "The Wizard of OZ", αυτά τα Harry Winston Ruby Slippers θα σας κοστίσονν περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια.

Bugatti

Η Bugatti Veyron Super Sport που έχει ο 35χρονος rapper Flo Rida το πλήρωσε 1,7 εκατ. δολάρια. Ενώ έχει επικολλήσει χρυσό περιτύλιγμα το οποίο είναι αφαιρούμενο.  

Ρολόι

Το ρολόι Supercomplication Graves, φτιάχτηκε το 1933. Πήρε στους  ωρολογοποιούς 5 χρόνια για να σχεδιάσει και 3 χρόνια για να δημιουργηθεί.

Τηλέφωνο

Το Diamond Rose Iphone. Το κοστίζει 8 εκατομμύρια δολάρια, σχεδιάστηκε από τον Stuart Hughes και είναι κατασκευασμένο από ροδόχρυσο και περίπου 100 καράτια διαμαντιών.

Ζωγραφική

Ο πίνακας του Αμερικανού ζωγράφου Mark Rothko, ''Untitled, (Yellow and Blue)” που ολοκληρώθηκε το 1954, πωλήθηκε για 46,5 εκατομμύρια σε δημοπρασία του Sotheby στη Νέα Υόρκη το 2015.

Κολιέ

Το κολιέ L’incomparable έχει ένα 407 καρατίων μεγάλο και πωλείται 60 εκατομμύρια δολάρια.

Σπίτι

Στη Βομβάη της Ινδίας αγόρασαν  το Mukesh Ambani, ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ινδίας. Ένα 27οροφο κτίριο 400.000 τ.μ και πήρε επτά χρόνια για να χτιστεί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ