«Divine Suites» oι νέες "θεϊκές" πολυτελείς σουίτες στο "κλασσικό" ξενοδοχείο Divani Caravel

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανανέωσης του Ομίλου, προκειμένου να καλύπτει κάθε απαιτητικό ταξιδιώτη του 21ου αιώνα, το Divani Caravel υποδέχεται τον Σεπτέμβριο ολοκληρώνοντας την ανακαίνιση σε πολυτελείς σουίτες του.

Με απόλυτη προτεραιότητα τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχών και ανέσεων, η Διοίκηση του Ομίλου ανανέωσε επιλεγμένες σουίτες, τις «Divine Suites», προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους εκλεκτούς επισκέπτες του Divani Caravel μια ανανεωμένη εμπειρία διαμονής.

Το νέο, εντυπωσιακό πρόσωπο των επιβλητικών «Divine Suites» χαρακτηρίζεται από κομψότητα και σύγχρονες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την μοναδικότητα του χώρου. Από την επιλογή των υφασμάτων και των φωτιστικών μέχρι την προσεγμένη και με γούστο διακόσμηση, οι σουίτες καταφέρνουν να σαγηνεύσουν μέχρι και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Τα δημιουργικά στοιχεία είναι εμφανή, με την υψηλή αισθητική και εμπνευσμένη πολυτέλεια να αποπνέεται σε κάθε σημείο.

Με οδηγό την αφοσίωση στην αυθεντική και παράλληλα κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας, το Divani Caravel, ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας, συνεχίζει να κάνει τη διαφορά επιμένοντας στο να προσφέρει το καλύτερο για τον επισκέπτη. Το στοίχημα του ξενοδοχείου καθώς και του Ομίλου Διβάνη είναι να αποδεικνύει κάφε φορά έμπρακτα τον σεβασμό του στις ανάγκες των ανθρώπων που φιλοξενεί, εξελίσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες του, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των επισκεπτών, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει στο σημερινό ανταγωνιστικό τοπίο.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 59 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο.

Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ