Πώς η Κιμ Καρντάσιαν από Τζάκι έγινε Cher: Και η κόρη μου θα κυβερνούσε καλύτερα από τον Τραμπ

Πλέκει το εγκώμιο της τραγουδίστριας που είναι είδωλό της και μιλάει για όλα στην αραβική έκδοση του περιοδικού Harper's Bazaar 

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει στο φακό του Mariano Vivanco αναπαριστώντας μερικές από τις πιο γνωστές και χαρακτηριστικές εμφανίσεις αλλά και πόζες της Cher, που τόσο θαυμάζει, ενώ παράλληλα μιλάει για  τις σέξι φωτογραφίσεις της και την πολιτική σκηνή.

 

@HarpersBazaarArabia September Cover channeling my style icon Cher #HarpersBazaarArabia Photographer: @marianovivanco Editor-in-chief: @louisenichol Stylist: @simonrobins1000 Make-up: @makeupbymario Hair: @chrisappleton1 Manicurist: @nailsbymarysoul

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Η αμερικανίδα σταρ δηλώνει πως αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια στις προκλητικές πόζες της και αποθεώνει την Cher λέγοντας:  «Είχε πάντα το πιο αρρωστημένο στιλ, έχω εμμονή μαζί της. Σκέφτομαι πως φορούσε αυτά τα αραχνοΰφαντα φορέματα στη δεκαετία του '70 και τι μπορεί να πίστευε τότε ο κόσμος» 

Ταυτόχρονα, σχολιάζει για πρώτη φορά θέματα πολιτικής επιτιθέμενη στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Οποιοσδήποτε μπορεί να κυβερνήσει τις ΗΠΑ καλύτερα. Η κόρη μου [North West] θα το έκανε καλύτερα», λέει η Κιμ και προσθέτει: «Έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ κι έχουμε τόσα πολλά στη χώρα μας για να είμαστε περήφανοι. Το να πηγαίνουμε κυριολεκτικά προς τα πίσω είναι τελείως εξοργιστικό. Κάθε μέρα που γίνεται κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις και την επόμενη συμβαίνει κάτι άλλο ακόμη πιο τρελό και τραγικό. Είναι αλήθεια τρομακτικός ο κόσμος που ζούμε σήμερα. Και παλιά ένιωθες ασφαλής στο σπίτι σου, τώρα με τον Τραμπ, έχεις πάψει να νιώθεις» 


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ