Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Το μήνυμα του δημάρχου Ελευσίνας μετά την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι από συμβασιούχο

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Ελευσίνας μεταφέρει το μήνυμα του δημάρχου.

Από το Θριάσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο δήμαρχος Ελευσίνας έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε χθες το μεσημέρι από συμβασιούχο στο γραφείο του.

«Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου», σημειώνει ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, «δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα και ειδικά τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Θριασίου Νοσοκομείου, τόσο της διοίκησης, όσο και του ιατρικού-νοσηλευτικού δυναμικού για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης. Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου αλλά και τη δική μου για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το γεγονός. Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας».

Παράκληση του ίδιου του δημάρχου αλλά και όλων των στελεχών του δήμου είναι να αντιμετωπιστεί το γεγονός με ψυχραιμία και σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα. «Σχολιασμοί και ερμηνείες περισσεύουν. Όλοι στο Δήμο Ελευσίνας συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας και παρακαλούμε να σταθείτε δίπλα μας, όπως πάντα, στη σταθερή πορεία που έχουμε χαράξει για τη βιώσιμη ανάπτυξη αυτού του τόπου», τονίζεται στην ανακοίνωση.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ