Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα αγόρασε σέξι εσώρουχα για να σώσει τον γάμο της με τον Κάρολο

Η πριγκίπισσα γνωρίζοντας για την παράλληλη σχέση του Κάρολου με την Καμίλα ήταν απελπισμένη για να εντυπωσιάσει τον σύζυγό της.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα σε μια από τις προσπάθειές της να σώσει τον γάμο της με τον Κάρολο αγόρασε αποκαλυπτικά εσώρουχα από τα καταστήματα Harrods, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τη Dailystar, η πριγκίπισσα γνωρίζοντας για την παράλληλη σχέση του Κάρολου με την Καμίλα ήταν απελπισμένη για να εντυπωσιάσει τον σύζυγό της.  

Η Πριγκίπισσα του Λαού σχεδίαζε να τα φορέσει στο πάρτι γενεθλίων της αδελφής της Καμίλα Πάρκερ που θα γινόταν στο Ormeley Lodge κοντά στο πάρκο Richmond

Ωστόσο οι ελπίδες της εξανεμίστηκαν καθώς όταν ο Κάρολος την είδε να τα φορά της είπε μεταξύ άλλων "Φαίνεσαι γελοία ".

Ο επί 5 χρόνια πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα, Ken Wharfe, περιέγραψε τη στιγμή που το ζευγάρι έφτασε στο πάρτι: "Όλοι σοκαρίστηκαν, όταν είδαν πως ήρθε και η Νταϊάνα, καθώς ήταν δικοί του φίλοι εκεί και όχι δικοί της. Δεν άντεχα να την βλέπω να εξευτελίζεται, μπροστά σε τόσο κόσμο. Ένιωσα πολύ άβολα για εκείνη".

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, η Νταϊάνα μίλησε στην Καμίλα όταν την είδε να κάθεται μαζί με τον Κάρολο και έναν άλλο φίλο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ένα ντοκιμαντέρ στο Channel 4, η Νταϊάνα της είπε: «Θα ήθελα απλώς να ξέρετε ότι ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει. Λυπάμαι, που είμαι ανάμεσά σας. Θα πρέπει να είναι κόλαση και για τους δυο σας… Μην μου συμπεριφέρεστε, σαν να είμαι ηλίθια».

Τότε η Καμίλα της απάντησε: «Τι παραπάνω θα ήθελες; Όλοι οι άνδρες του κόσμου είναι ερωτευμένοι μαζί σου. Έχεις δύο όμορφα παιδιά».

«Θέλω τον άντρα μου», ήταν η απάντηση της Νταϊάνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ