Ο βιολογικός πατέρας σκότωσε το παιδί του μόλις το πήρε πίσω από τους θετούς γονείς – ιστορία που συγκλονίζει - φωτό - βίντεο

Εκτίει ποινή κάθειρξης 50 ετών για τον θάνατο του γιου του.

Μια τρομερή υπόθεση έλαβε χώρα στις ΗΠΑ όταν, εξαιτίας του λάθους ενός δικηγόρου, οι βιολογικοί γονείς κατόρθωσαν να πάρουν πίσω το 3 μηνών μωρό που είχαν δώσει για υιοθεσία.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του ζευγαριού ομοφυλόφιλων γυναικών είχε παραμελήσει τις πελάτισσές του και δεν είχε εξασφαλίσει τις υπογραφές των βιολογικών γονιών για την υιοθεσία με αποτέλεσμα, όταν αυτοί μετάνιωσαν, να μπορέσουν να πάρουν πίσω το παιδί.

Το αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο το 2013, λίγες μόνο εβδομάδες μετά την επιστροφή του στους βιολογικούς γονείς στην Άιοβα, όταν ο έφηβος τότε πατέρας του το χτύπησε με μανία σε μια έκρηξη οργής.

Οι δύο γυναίκες, που βίωσαν τη χαρά της απόκτησης ενός παιδιού και την τραγική απώλειά του μέσα σε 3 μόλις μήνες, υπέβαλαν μήνυση εναντίον του δικηγόρου για πλημμελή εκπλήρωση των καθηκόντων του και δικαιώθηκαν εδώ και λίγες μέρες, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε ότι δικαιούνται αποζημίωση 2,7 εκ. ευρώ, σε μια πρωτοφανή για τα δικαστικά χρονικά υπόθεση.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ