Top woman η Μπριζίτ Μακρόν - Η πρώτη συνέντευξη στο ELLE: Το ελάττωμα του Εμανουέλ; Ότι είναι μικρότερός μου!

Η συνέντευξη θα κυκλοφορήσει ολόκληρη την Παρασκευή 

Για την σχέση της με τον Γάλλο Πρόεδρο μίλησε η Μπριζίτ Μακρόν σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο περιοδικό Elle λέγοντας πως αν δεν είχε κάνει αυτή την επιλογή, θα  ήταν σαν να είχε αφήσει όλη της τη ζωή να περάσει έτσι.

«Με τον Εμμανουέλ είμαι τόσο συνηθισμένη να μου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα οπότε πάντα αναρωτιέμαι ποια θα είναι η επόμενη περιπέτεια. Και αυτό συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια», εξομολογείται. 

 

Υποστηρίζει πως το μόνο λάθος του συζύγου της είναι η ηλικία του και ότι παντρεύτηκε μια γυναίκα μεγαλύτερή του.

Όσον αφορά στο σάλο και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για τον ρόλο της στο γραφείο στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων η πρώτη κυρία της Γαλλίας ξεκαθαρίζει ότι αυτό θα προχωρήσει και ότι όλες οι επαφές της θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Ελιζέ ώστε οι Γάλλοι να γνωρίζουν όλα όσα κάνει.

 

 «Όπως και οι προκάτοχοί μου θα αναλάβω τον δημόσιο ρόλο που μου αναλογεί αλλά οι Γάλλοι θα γνωρίζουν τι μέσα χρησιμοποιώ» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

 

 

 

 

Αναφερόμενη στις εκλογές αποκάλυψε ότι τη βραδιά του δεύτερου γύρω έχασε την ψυχραιμία της καθώς «πολλοί πίστευαν ότι μετά τον πρώτο γύρο πιστεύαμε ότι είχαμε κερδίσει. Λάθος. Ποτέ δεν το πιστεύαμε αυτό. Ειδικά γιατί εγώ δεν είμαι άτομο με προσμονές. Για μένα ένα πράγμα υπάρχει μόνο όταν έρθει και όχι πριν». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ