Ο Κώστας Λεφάκης και η πρόβλεψή του γιά ολα τα ζώδια σήμερα

Η Αφροδίτη κάνει Τετράγωνο με τον Δία και οι υπερβολές δεν συγχωρούνται.

Προσοχή στα αισθηματικά και οικονομικά μας συμβουλεύει το oroskopos.gr

Κριός

Σήμερα σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς τόσο πολύ τις λεπτομέρειες. Άλλωστε, μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ θετική.

Ταύρος

Σήμερα θα σου συμβούν μερικά γεγονότα που θα σε προβληματίσουν ψυχικά. Ευτυχώς που τελικά πάντα κάτι κάνεις και σώζεις την κατάσταση την τελευταία στιγμή. Η έντονη δραστηριότητά που θα έχεις θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που σου έχουν δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις. Πέρασε χαλαρά αυτό το βράδυ με δικά σου πρόσωπα.

Δίδυμος

Θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες. Είναι αυτές που περίμενες. Σήμερα, καλύτερα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν στο μέλλον.

Καρκίνος

Σήμερα θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα. Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Η επικοινωνία σου (λόγω του Ερμή που είναι στον Αιγόκερω) θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Άρχισε σιγά-σιγά να βάζεις τους στόχους σου.

Λέων

Κάποια γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό αλλιώς θα μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Παρθένος

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα που μέχρι τώρα δεν προχωρούσαν Ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και καταστάσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά.

Ζυγός

Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Δείξε πολύ διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Σκορπιός

Μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις, για θέματα που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί. Κι αν θέλεις να τα βάλεις όλα σε μια σειρά φρόντισε να προγραμματιστείς. Ο δυναμισμός σου θα είναι τέτοιος που σήμερα θα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο με οτιδήποτε καταπιαστείς.

Τοξότης

Έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχεις σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Λίγο περισσότερη διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν θες να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία.

Αιγόκερως

Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις την τάση για υπερβολή και παράβλεψη λεπτομερειών. Μπορείς να δεις με τρόπο θετικό αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και θα δεις ότι θα βρεις πολύ καλούς τρόπους να τα αντιμετωπίσεις. Απόφυγε να επηρεαστείς από προσωρινές καταστάσεις που ούτως ή άλλως μπορείς να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Κινήσου με χαλαρότητα και σοφία και τα πράγματα θα έρθουν καλύτερα από ότι νομίζεις.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που υπάρχει αυτή την περίοδο σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη.

Ιχθύς

Κάποια καλά γεγονότα που θα συμβούν θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητα σου κατάλληλα για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα έρθουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ