Οι γυναίκες κατακτούν τους αιθέρες: όμορφες, πολυτάλαντες, υπερδραστήριες έγιναν πιλότοι για την "τρέλα" – φωτό

Αποδεικνύουν πως η αεροπλοΐα δεν είναι μόνο ανδρικό σπορ

Σε πείσμα όσων έχουν συνδυάζει τις γυναίκες στις πτήσεις με την στολή της αεροσυνοδού, υπάρχουν κάποιες τολμηρές που αρνούνται να συμβιβαστούν με τα στερεότυπα και δείχνουν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Η καριέρα του πιλότου γοητεύει, σύμφωνα με την Daily Mail, έναν μεγάλο αριθμό γυναικών οι οποίες προσπαθούν να εμπνεύσουν και τις νεότερες και κοινοποιούν φωτογραφίες εν ώρα εργασίας στο Instagram.

 

Πρόκειται για κυρίες δυναμικές και πολυάσχολες, που αγαπούν τις δραστηριότητες και παράλληλα φροντίζουν την οικογένειά τους.

 

 

In heaven ❤️

A post shared by Asdis Ran aka The IceQueen (@asdisran) on

 

Το μοντέλο από την Ισλανδία Asdis Ran Gunnarsdottir, έχει άδεια πιλότου, είναι χωρισμένη με τρία παιδιά, έχει τη δική της σειρά εσωρούχων και make-up σε καταστήματα και τέλος είναι παρουσιάστρια στην τηλεόραση.

 

 

There's traffic in Los Angeles? Not with this. And yes, I'm licensed to fly it, thanks to @robin.at.tam

A post shared by my name is Zinta (@zintapolo) on

 

Το μοντέλο Zinta Braukis από το Λος Άντζελες, συνδυάζει τις πολύωρες πτήσεις με το πάθος της για τα άλογα, το ερασιτεχνικό χόμπι της ως παίκτρια του πόλο, ενώ φιλοδοξεί να αφοσιωθεί πλήρως στο να πετάει αεροπλάνα με το τέλος της καριέρας της στο μόντελινγκ. Όπως φαίνεται και από το προφίλ της στο Instagram, δείχνει αφοσιωμένη με ό,τι ασχολείται.

 

 

Τέλος, η πιλότος Andrea Puccinelli που χωρίζει το χρόνο της ανάμεσα στην Καλιφόρνια και τη Γερμανία, είναι λάτρης της ήρεμης ζωής και μοιράζεται με τους 14,000 ακόλουθούς της στο Instagram, φωτογραφίες από τα μαθήματα yoga και την εκπαίδευσή της στο Thai boxing.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ