36χρονη σκότωσε την νεαρή φίλη του άνδρα της αλλά και τα δικά της παιδιά - αυτοκτόνησε αφήνοντας σημειώματα

Εκδίκηση το κίνητρο της αποτρόπαιης πράξης

Τα σημειώματα αυτοκτονίας της Jessica Edens, η οποία τον περασμένο Ιούλιο έβαλε τέλος στη ζωή της, αφού πρώτα σκότωσε τα δύο παιδιά της και τη φερόμενη σύντροφο του εν διαστάσει συζύγου της, έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές της νότιας Καρολίνας.

Η 36χρονη, έχοντας πάρει ένα όπλο από το σπίτι των γονιών της, πήγε και σκότωσε την 28χρονη γειτόνισσα και συνάδελφο του πρώην άντρα της Meredith Rahme την ώρα που ήταν στο αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της.

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στα ίδια της τα παιδιά, την 5χρονη Harper Edens και τον 9χρονο Hayden King ο οποίος ήταν από προηγούμενη σχέση της και τελικά αυτοκτόνησε.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να εκδικηθεί τον σύζυγό της για την φερόμενη ως νέα του σχέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ben Edens, ύστερα από απειλητικά μηνύματα που είχε λάβει το ίδιο βράδυ, είχε στείλει την αστυνομία στο σπίτι της πρώην γυναίκας του για να ελέγξει ότι τα παιδιά είναι καλά. 

Οι αστυνομικοί τα βρήκαν να βλέπουν τηλεόραση και έφυγαν, χωρίς να μπορούν να φανταστούν τη συνέχεια. 

Διαβάστε τα σημειώματα που άφησε η Edens:

Το σημείωμα στον σύζυγο

«Στον Ben, μου προκάλεσες περισσότερο πόνο απ' όσο έχω αισθανθεί στη ζωή μου. Προκάλεσες πόνο στα παιδιά μου. Σε μισώ. Εύχομαι να σαπίσεις μία μέρα για όσα έχεις κάνει σε μένα και τα παιδιά μου. Δεν μπορείς πλέον να μας πληγώσεις. Βρήκαμε τη γαλήνη. Ελπίζω να ζήσεις με πόνο, ντροπή και ενοχές για το υπόλοιπο της ζωής του». 

Το σημείωμα στους γονείς της

«Στους γονείς και την αδερφή μου, λυπάμαι πολύ για τον πόνο που προκαλώ σε όλους σας. Ήσασταν πάντοτε εκεί για μένα και σας αγαπώ τόσο πολύ». 

Το σημείωμα στον πρώην σύντροφό της και πατέρα του πρώτου της παιδιού

«Στον Νate, δεν ξέρω τι να πω. Μου έδωσες το πρώτο μου παιδί. Θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων. Δεν ήθελα να σου προκαλέσω τόσο πόνο. Συγγνώμη». 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ