O 19χρονος Χάρι που ανέσυραν νεκρό από κατάδυση στη Ζάκυνθο, ήταν γιος φίλης της πριγκίπισσας Νταϊάνα! Φωτό

Εργαζόταν ως εκπαιδευτής θαλάσσιων σπορ σε πολυτελές θέρετρο του νησιού

Γιος της παιδικής φίλης και βοηθού της πριγκίπισσας Νταϊάνα από το 1991 έως το 1997 Αλεξάνδρας, ήταν ο Harry Byatt, ο 19χρονος Βρετανός που ανασύρθηκε νεκρός ύστερα από ελεύθερη κατάδυση με μονοπέδιλο και μάσκα στο Peligoni Club στη Ζάκυνθο.

Πέντε λεπτά μετά την βουτιά του νεαρού, άρχισε να δημιουργείται ανησυχία για την τύχη του.

Τελικά το σώμα του ανασύρθηκε λίγο αργότερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Τρεις γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον επαναφέρουν στην ζωή ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο. Με την άφιξή του στο νοσοκομείο ανακηρύχθηκε νεκρός. Συνεργαζόμαστε στενά με τις τοπικές αρχές για τη διερεύνηση του δυστυχήματος. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του», δήλωσε εκπρόσωπος του Peligoni Club στη Ζάκυνθο.

Η οικογένειά του είχε γενικά σχέση με την βασιλική οικογένεια καθώς και ο πατέρας του άτυχου εκπαιδευτή είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος στο The Foundation of Prince William and Prince Harry από το 2009 ως το 2010, βοηθώντας τους με φιλανθρωπίες για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους νέους. 

Ο  Χάρι φοιτούσε στο κολέγιο Eastbourne College πριν μπει στο Oxford Brookes.

Είχε πάθος με τα σκάφη και τα θαλάσσια σπορ κάτι που γινόταν φανερό και από τα προφίλ του στα social media, όπου μεταξύ άλλων πόσταρε και εικόνες από τη ζωή του στο ελληνικό νησί όπου δούλευε φέτος το καλοκαίρι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ