"Ευχαριστώ που με απάτησες, έχασα 100 κιλά": πώς ο νεαρός παχύσαρκος έγινε άλλος άνθρωπος – φωτό

Νίκησε την κατάθλιψη και φρόντισε τον εαυτό του

Μία απιστία δεν αποτελεί πλήγμα μόνο για την σχέση, που τις περισσότερες φορές διαλύεται, αλλά και για τον σύντροφο ο οποίος νιώθει ότι υποβιβάστηκε σαν προσωπικότητα. Η αυτοπεποίθηση του απατημένου δέχεται ισχυρό πλήγμα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τον εαυτό τους για την κακή εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο Μάικ Βόγκαν, απέδειξε πως μέσα από κάθε αρνητικό μπορεί κανείς να βγάλει κάτι θετικό, αρκεί να το θέλει και να εστιάσει σε αυτό. 

Όταν η σύντροφός του τον απάτησε, ο 36χρονος δεν έπεσε στα πατώματα, αλλά αντίθετα έτρεξε στο γυμναστήριο. Από 201 κιλά κατόρθωσε να ζυγίζει 119, βελτιώνοντας την υγεία, την εμφάνιση και κυρίως την ψυχολογία του.

Ο ανανεωμένος πλέον άνδρας σχολίασε στη Mirror: «Το γεγονός πως η κοπέλα μου, την οποία αγαπούσα, διάλεξε κάποιον άλλον, ήταν για μένα το σημείο καμπής. Τότε σκέφτηκα πως πρέπει να αλλάξω, ώστε να νιώσω καλύτερα. Πάντα ήμουν μεγαλόσωμος, όμως ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έβρισκα το κουράγιο να πειθαρχήσω τόσο ώστε να αδυνατίσω και να φτάσω σε νορμάλ επίπεδα βάρους».

«Μου δημιουργούσε κατάθλιψη τόσο το γεγονός αυτό καθαυτό, όσο και η εμφάνισή μου. Έτσι, σκέφτηκα πως όλα γίνονται, αρκεί να μη χρειαστεί να συνεχίσω να ζω δυστυχισμένος. Το γύρισα υπέρ μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ