Έκρηξη οργής στο Twitter! Έτσι γιορτάζει ο Τραμπ τις 200 ημέρες στο Λευκό Οίκο

Σε ιστορικό χαμηλό 38% η αποδοχή του, με το 60% των πολιτών να τον θεωρούν ανέντιμο και το 63% να μην είναι υπερήφανο που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο.

Λίγο μετά τις 6 το πρωί ώρα Ουάσινγκτον ξεκίνησε ένα πρωτοφανές μπαράζ μηνυμάτων οργής στο twitter του Αμερικανού Προέδρου, ο οπίος συμπλήρωσε 200 ημέρες στην καρέκλα του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τα έβαλε κατ’ αρχήν με τα ‘’χρεωκοπημένα ΜΜΕ’’ που διαδίδουν συνεχώς ψεύτικες ειδήσεις εναντίον του λέγοντας «Δύσκολο να το πιστέψει κανείς ότι με τόσα fake news επί 24ωρου βάσεως στο CNN, ABC, NBC, CBS, τους New York Times και την Washington Post η βάση του Τραμπ δυναμώνει!» και έπειτα παρουσίασε όλα όσα θεωρεί ότι έχει κάνει όλες αυτές τις μέρες στον Λευκό Οίκο.

Στην συνέχεια έστρεψε τα πυρά του  στον γερουσιαστή Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ του Κονέκτικατ, ο οποίος φαίνεται να αναφέρθηκε στην υπόθεση με τη φερόμενη ρωσική εμπλοκή, χαρακτηρίζοντάς τον ‘’τσαρλατάνο απατεώνα του Βιετνάμ’’.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έλεγε ιστορίες από τις μάχες του στο Βιετνάμ και τις κατακτήσεις του και τι γενναίος που ήταν κι ήταν όλα ψέματα. Έκλαιγε σαν μωρό και ικέτευε για συγχώρεση σαν παιδάκι. Και μιλάει αυτός σύμπραξη [με τη Ρωσία];»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ