Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

To «Despacito» σπάει τα ρεκόρ: Το βίντεο με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών στο YouTube - Πάνω από 3 δισεκατομμύρια

Το “Despacito” του Luis Fonsi και του Daddy Yankee έγινε το πρώτο βίντεο που ξεπέρασε τις 3 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το βίντεο κλιπ του Luis Fonsi για το “Despacito” με την συμμετοχή του Daddy Yankee έχει σπάσει το ρεκόρ του βίντεο με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών στο YouTube, ένα ρεκόρ που πριν κατείχε ο Wiz Khalifa με το τραγούδι “See You Again” με την συμμετοχή του Charlie Puth αφού το τελευταίο ξεπέρασε το “Gangnam Style” του Psy που κατείχε το ρεκόρ για 5 συνεχόμενα χρόνια.

Στις 4 Αυγούστου, το επίσημο βίντεο κλιπ του “Despacito” σημείωσε 3.000.730.629 προβολές και ξεπέρασε το “See You Again”, για να γίνει το βίντεο με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών. Το βίντεο είναι το πρώτο βίντεο όλων των εποχών που ξεπέρασε τα 3 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Χρειάστηκαν 204 μέρες ώστε το επίσημο βίντεο κλιπ του “Despacito” να γίνει το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του YouTube (αυτοί οι στατιστικοί αριθμοί δεν περιλαμβάνουν το εξίσου δημοφιλές βίντεο με την συμμετοχή του Justin Bieber που έχει παραπάνω από 464 εκατομμύρια προβολές).

Το επίσημο βίντεο κλιπ του Despacito έχει σπάσει κάποια επιπρόσθετα εντυπωσιακά ρεκόρ που περιλαμβάνουν:

  • Το βίντεο με τα περισσότερα likes στην ιστορία του YouTube
  • Το βίντεο έφτασε, πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο, το ορόσημο των 2,5 δισεκατομμυρίων προβολών στην ιστορία του YouTube
  • Το βίντεο κλιπ έχει τις περισσότερες προβολές του 2017 σε πάνω από 40 χώρες
  • Οι καθημερινές προβολές είναι πάνω από 14,5 εκατομμύρια μέσο όρο, φτάνοντας τα 25 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μια μέρα.
  • Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 1 εκατομμύριο φορές σε πάνω από 99 χώρες, μετρώντας πολλαπλές προβολές σε ποικίλες χώρες όπως το Μεξικό (376 εκατομμύρια), Βραζιλία (213 εκατομμύρια), ΗΠΑ (183 εκατομμύρια), Ιταλία (142 εκατομμύρια), Γαλλία (80 εκατομμύρια), Ινδονησία (36 εκατομμύρια), Ηνωμένο Βασίλειο (36 εκατομμύρια), Ινδία (32 εκατομμύρια), Ισραήλ (17 εκατομμύρια) και Αίγυπτο (8,8 εκατομμύρια)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 


2nd family summit