Story of the day: Απήγαγε 20χρονο μοντέλο & την "πουλούσε" στο «σκοτεινό διαδίκτυο» για 300.000€! (ΦΩΤΟ)

Η 20χρονη μετέβη από τη Βρετανία στο Μιλάνο στις 10 Ιουλίου για να πάρει μέρος σε επαγγελματική φωτογράφιση.

Στη σύλληψη ενός 30χρονου Πολωνού, ο οποίος νάρκωσε, απήγαγε και επρόκειτο να πουλήσει σε διαδικτυακή δημοπρασία ένα 20χρονο μοντέλο από την Βρετανία, προχώρησε η αστυνομία στην Ιταλία.

Οι φρικιαστικές εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική αστυνομία δείχνουν ότι ο δράστης ήθελε για σκλάβα του σεξ την νεαρή Βρετανίδα.

Η 20χρονη μετέβη από τη Βρετανία στο Μιλάνο στις 10 Ιουλίου για να πάρει μέρος σε επαγγελματική φωτογράφιση που είχε κλειστεί από τον ατζέντη της.

Όμως ο 30χρονος την απήγαγε και την αλυσόδεσε σε διαμέρισμα του Μιλάνο και επιχειρούσε να την βγάλει σε «δημοπρασία» στο «σκοτεινό διαδίκτυο» (dark web) για να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά.

Η κοπέλα έμεινε δεμένη με τις χειροπέδες σε ένα ξύλινο μπαούλο για έξι μέρες και δράστης χρησιμοποίησε έναν κρυπτογραφημένο λογαριασμό για να ζητήσει 300.000 δολάρια από τον ατζέντη του μοντέλου για να μην προχωρήσει στη δημοπρασία στο dark web.

Τελικά ο δράστης άφησε ελεύθερη την κοπέλα, καθώς όπως της είπε ενεργούσε για την Black Death Group, μια οργάνωση που δρα στο dark web με παράνομες διακινήσεις και η οργάνωση αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη όταν έμαθε ότι είχε ένα μικρό παιδί.

Λίγα είναι γνωστά για την εγκληματική οργάνωση Black Death που λέγεται ότι λειτουργεί στο dark web.

Λέγεται ότι έχει δημιουργηθεί κατά τις πρώτες μέρες του Διαδικτύου το 1994 και φέρεται να εμπλέκεται σε διάφορα εγκλήματα. Όπως βομβαρδισμοί, εμπορία ναρκωτικών, εμπορία ανθρώπων και εμπορία όπλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ