Καταδικάστηκε σε ισόβια ο 26χρονος που κατακρεούργησε την κοπέλα του επειδή τον αποκάλεσε με το όνομα του πρώην της

Τον περασμένο μήνα, ο Fidel Lopez, δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της σεξουαλικής κακοποίησης της 31χρονης φίλης του Maria Nemeth.

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 26χρονος Fidel Lopez, που το 2015 είχε σκοτώσει τη φίλη του Maria Nemeth, επειδή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης τον αποκάλεσε με το όνομα του πρώην άντρα της.

Τον περασμένο μήνα, ο Fidel Lopez, δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της σεξουαλικής κακοποίησης της 31χρονης φίλης του Maria Nemeth, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο Lopez ομολόγησε ότι μετατράπηκε σε «τέρας» όταν η 31χρονη σύντροφος του τον αποκάλεσε δύο φορές με το όνομα του πρώην άντρα της ενώ έκαναν «άγριο σεξ», ευρισκόμενοι υπό την επήρεια αλκοόλ, μέσα στην ντουλάπα του διαμερίσματος που διέμεναν, όπως αναφέρει το people.com.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Lopez είπε ότι λιποθύμησε και αυτός από το αλκοόλ, ενώ όταν ξύπνησε, παρόλο που η Nemeth ήταν νεκρή, , προσπάθησε να την ξυπνήσει, να την μεταφέρει στο μπάνιο για να της ρίξει νερό στο πρόσωπό της, αλλά δεν επανήλθε ποτέ.

Ο Lopez είπε στους αστυνομικούς ότι ξέπλυνε το αίμα από τα χέρια του, ώστε να καπνίσει ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος. Όταν γύρισε είδε ότι η Nemeth δεν αναπνέει και κάλεσε ασθενοφόρο.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τον Lopez να στέκεται δίπλα στη φίλη του, φωνάζοντας για βοήθεια.

Οι αξιωματικοί είδαν σημάδια πάλης, συμπεριλαμβανομένης μιας θρυμματισμένης γυάλινης πόρτας και αρκετές τρύπες στους τοίχους.

Οι ντετέκτιβ βρήκαν αίμα που ήταν διασκορπισμένο σε ολόκληρο το διαμέρισμα του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ