Το ίδρυμα Μπούμπουρα "ενώνει" μουσικά τη Λήμνο με τη φωνή των Ρόκκου και Ασλανίδου

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αποδέχθηκε με τεράστια χαρά την πρόταση του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ιδρύματος Μπούμπουρα Παντελή και Σπύρου Μπούμπουρα.

Με "ουραγό" το υπέροχο φεγγάρι του Αυγούστου και μελωδίες που ταξιδεύουν στην ιστορία της ελληνικής τραγουδοποιοίας των τελευταίων πενήντα ετών, η Μελίνα Ασλανίδου "μάγεψε" όλους όσους παραβρέθηκαν στο μοναδικής αισθητικής παραδοσιακό χωριό Κοντοπούλι της Ακριτικής Λήμνου απολαμβάνοντας μία ξεχωριστή συναυλία κατά την οποία οι μουσικοί παραδοσιακοί δρόμοι συναντήθηκαν με την έντεχνη και λαϊκή μουσική σκηνή.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αποδέχθηκε με τεράστια χαρά την πρόταση του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ιδρύματος Μπούμπουρα Παντελή και Σπύρου Μπούμπουρα να "ταξιδέψει" μουσικά στον τόπο καταγωγής τους, τόσο τους κατοίκους, όσο και τους επισκέπτες του γραφικού νησιού του Βορείου Αιγαίου.

Άλλωστε οι δύο κύριοι κρατούν άσβεστη την αγάπη για τον τόπο τους προσφέροντας ουσιαστικά έμπρακτη υποστήριξη στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Συνδεκτικός κρίκος για την επίτευξη αυτής της ιδιαίτερης μουσικής βραδιάς υπήρξε ο Στελιός Ρόκκος.

 Ο Λημνιός καταξιωμένος τραγουδοποιός διατηρεί επί χρόνια μία ξεχωριστή φιλία τόσο με τους Παντελή και Σπύρο Μπούμπουρα, όσο και με τη Μελινά Ασλανιδού.

Ο ίδιος άλλωστε υπό την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Μπουμπουρα θα βρεθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου στα Ρηχά Νερά Λήμνου τραγουδώντας το "Αυγουστιάτικο φεγγάρι", αλλά και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια, που τον καθιέρωσαν ως έναν εκ των σημαντικότερων ερμηνευτών των τελευταίων 25 χρόνων. Το βέβαιο είναι πως ο Αύγουστος της Λήμνου είναι γεμάτος από τους "μύθους" των τραγουδιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ