Αυτή ήταν η αμοιβή του Ντάνου στο Survivor –Πότε θα πάρει το έπαθλο

Πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο, ο Ντάνος πήρε στα χέρια του το οκτασέλιδο έγγραφο που περιείχε όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής του στο παιχνίδι.

Με το ποσό των 500 ευρώ τον μήνα περίπου αμειβόταν ο μεγάλος νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τον εξωτικό Άγιο ∆οµίνικο, αφήνοντας πίσω του την αγαπημένη του Σκιάθο, ο Ντάνος πήρε στα χέρια του το οκτασέλιδο έγγραφο που περιείχε όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής του στο παιχνίδι. Η εταιρεία παραγωγής είχε φροντίσει να είναι όλα διατυπωμένα µε τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις στο µέλλον.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», σύμφωνα με τα όσα αναγράφει το έγγραφο, «για κάθε μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά τον χρόνο παραγωγής, ο συμμετέχων θα λαμβάνει αμοιβή από την Acun Medyaτο μεικτό ποσό των πεντακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών (595.24) υπογράφοντας και την αντίστοιχη σύμβαση πρόσληψης. Επί του ανωτέρου ποσού θα γίνονται από την Acun Medya όλες οι τυχόν νόμιμες παρακρατήσεις φόρων, πάσης φύσεως εισφορών κ.λ.π. και ως εκ τούτου το καθαρό ποσό θα συνίσταται σε πεντακόσια (500) ευρώ τον μήνα, τα οποία θα καταβάλλονται στον υπ’ αρ… τραπεζικό λογαριασμό του συμμετέχοντα. Σε περίπτωση αποχώρησής του πριν από τη συμπλήρωση του εκάστοτε ημερολογιακού μήνα, η αμοιβή του θα καταβληθεί με αναλογία ανά εβδομάδα».

Επίσης, όπως προκύπτει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έφυγε από το παιχνίδι με τα 100,000 ευρώ, αλλά θα περιμένει για λίγο. «Ρητά συνομολογείται μεταξύ των συμβαλλόμενων στο παρόν ότι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού θα καταβληθεί στον συμμετέχοντα (…) έξι μήνες μετά τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ