Σεξ, χωρισμοί και ανταλλαγές συντρόφων συγκλονίζουν την Google και προκαλούν τριγμούς στα παγκόσμια βασίλεια της τεχνολογίας! (φωτό)

Σημαντικές εξελίξεις στο Google και το Android μαζί με sex και διαζύγιο. Το sex δεν είναι σίγουρο αλλά σίγουρα θα υπάρχει όταν ο συνιδρυτής του Google, Sergey Brin, χωρίζει την γυναίκα του μετά από 6 χρόνια γάμου και δύο παιδιά για “να τα φτιάξει” με την πρώην του Hugo Barra.

Σημαντικές εξελίξεις στο Google και το Android μαζί με sex και διαζύγιο. Το sex δεν είναι σίγουρο αλλά σίγουρα θα υπάρχει όταν ο συνιδρυτής του Google, Sergey Brin, χωρίζει την γυναίκα του μετά από 6 χρόνια γάμου και δύο παιδιά για “να τα φτιάξει” με την πρώην του Hugo Barra.

Ο Sergey Brin χωρίζει, βγαίνει με την πρώην του Hugo Barra που παραιτείται από Google και Android
Sergey Brin

Hugo Barra: το No2 στην ιεραρχια του Android παραιτειται

Η ιστορία είναι συγκλονιστική και αναμένεται να δημιουργήσει αναταραχές στον κόσμο της τεχνολογίας. Ο Sergey Brin χωρίζει και ο Hugo Barra παραιτείται από το Google και το Android για να πιάσει δουλειά στην Κινεζική Xiaomi. Ο λόγος φαίνεται ότι είναι η πρώην σύντροφος του Barra και νυν σύντροφος του Brin.

Ο Sergey Brin είναι γνωστός όχι μόνο επειδή ξεκίνησε το Google μαζί με τον Larry Page αλλά γιατί είναι ένθερμος υποστηρικτής του Google Glass, που μάλιστα θεωρεί ότι κάνει τους άνδρες πιο αρρενωπούς. Ο Hugo Barra είναι ο κύριος Android επί σκηνής, ο άνθρωπος που σε κάθε Google I/O παρουσιάζει προϊόντα Android και πριν λίγο καιρό παρουσίασε το νέο Nexus 7 tablet. Ο επίσημος τίτλος του Hugo Barra είναι Vice President, Android Product Management at Google.

Αναστατωση στο Google απο τις “ιδιοτροπιες” του Sergey Brin


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Sergey Brin και η γυναίκα του Anne Wojcicki βρίσκονται ήδη σε διάσταση εδώ και μήνες. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε σήμερα. Το πρώην ζευγάρι δεν έχει χωρίσει επίσημα αλλά οι σχέση τους έχει διαλυθεί. Ο Sergey Brin και η Anne Wojcicki έχουν δύο παιδιά. pestaola.gr

Αμέσως μετά την ανακοίνωση για το “διαζύγιο” Sergey Brin και Anne Wojcicki οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Hugo Barra παραιτήθηκε από το Google. Επίσημα ο Barra θα πιάσει δουλειά στην Κινεζική Xiaomi με ειδίκευση στα high end smartphones και software που προσφέρει για τις ανάγκες της τεράστιας Κινεζικής αγοράς. Ο λόγος όμως φαίνεται να είναι πιο απλός και ανθρώπινος. Η πρώην σύντροφος του Hugo Barra είναι πλέον η σύντροφος του Sergey Brin και ο λόγος που ο συνιδρυτής του Google διέλυσε τον γάμο του.


Sergey Brin

Το Νο2 στην ιεραρχία του Android και αντιπρόεδρος τους τμήματος δεν εργάζεται πλέον για το Google. Ο Larry Page και ο Sundar Pichai, το αφεντικό του Android και Chrome, θα πρέπει να αντικαταστήσουν γρήγορα τον Hugo Barra και φυσικά να προετοιμαστούν για τις όποιες συνέπειες που μπορεί να έχει η αποχώρηση ενός τόσο σημαντικού στελέχους.

Ο Hugo Barra ξεκίνησε στο Google το 2008 και μέχρι σήμερα έχει ζήσει από πολύ κοντά την εξέλιξη του Android. Παράλληλα κατάφερε να ανελιχθεί στην ιεραρχία και να γίνει ο κύριος Android No 2. Οι θέσεις του Hugo Barra στο Google ήταν:


Hugo Barra

Vice President, Android Product Management at Google (πιο πρόσφατη)
Director of Product Management, Android at Google
Product Management Director, Mobile at Google
Group Product Manager, Mobile at Google (πιο παλιά)

Το Android και ο Larry Page μετράνε ήδη την δεύτερη σημαντική απώλεια, μετά την ξαφνική αποχώρηση του δημιουργού του Android, Andy Rubin. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτηση του Hugo Barra από το Google δεν σχετίζεται με τα προσωπικά ζητήματα που έχουν προκύψει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ