Οι σκληροί όροι & το τρομερά μικρό ποσό που θα πληρωθεί η παρένθετη μητέρα από Κιμ Καρντάσιαν

Το διάσημο ζευγάρι ‘’προσέλαβε’’ την γυναίκα που θα κυοφορήσει το παιδί τους μέσω ιδιωτικού γραφείου.

Η απόφαση λήφθηκε λόγω προβλημάτων υγείας καθώς,  εξ' αιτίας προδρομικού πλακούντα, μια νέα εγκυμοσύνη θα ήταν επικίνδυνη για την Κιμ.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι οι αυστηρότατοι όροι του συμβολαίου που υπέγραψαν, αλλά και το μικρό για τα δεδομένα των δύο superstar χρηματικό ποσό το οποίο θα λάβει η γυναίκα, η οποία φημολογείται ότι διανύει ήδη τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πιο συγκεκριμένα, η αμοιβή ανέρχεται στις 40 χιλιάδες δολάρια τα οποία θα καταβληθούν σε 10 μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση πολλαπλής κύησης θα προστεθούν άλλες 4500 δολάρια για κάθε παιδί, ενώ εάν η μητέρα χάσει κάποιο αναπαραγωγικό όργανο θα αποζημιωθεί με 3500 δολάρια.

Στους όρους του συμβολαίου περιλαμβάνονται αποχή από το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά αλλά και τις σεξουαλικές επαφές για όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και τρεις εβδομάδες πριν την εξωσωματική γονιμοποίηση. 

Υπάρχουν επίσης και κάποιες πιο εξεζητημένες οδηγίες όπως η απαγόρευση εισόδου σε σάουνα και να μην πλησιάζει άμμο για γάτες. Επιπλέον, η παρένθετη μητέρα θα πρέπει να αποφεύγει τα ωμά ψάρια, να πίνει μόνο ένα ρόφημα με καφεΐνη την ημέρα και να μην βάψει τα μαλλιά της.

Το ζευγάρι με τη σειρά του δεσμεύεται να αναλάβει τη νομική και γονεϊκή ευθύνη για συγγενείς ή επίκτητες ανωμαλίες που ενδέχεται να παρουσιάσει το παιδί.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ