Made in Greece τα Greek chic Handmades & η Ελευθερία Τυράκη: Η ηχολήπτρια έγινε υποδηματοποιός με εξαγωγές στο εξωτερικό

Δημιουργίες που θυμίζουν μονομιάς καλοκαίρι και νησί. Σανδάλια για μοναδικές εμφανίσεις από γυναίκες κάθε ηλικίας. 

Η Greek Chic Handmades δημιουργήθηκε από την Ελευθερία Τυράκη στα τέλη του 2012. Μέχρι τότε εργαζόταν ως ηχολήπτρια σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, που γνώρισε το πρόσωπο της οικονομική κρίσης κι έτσι αποφάσισε να κάνει το βήμα και να ασχοληθεί με κάτι που πάντα αγαπούσε και ίσως και να καταπίεζε βαθιά μέσα της, λόγω των συνθηκών.

Κάπως έτσι, βλέποντας την κρίση σαν ευκαιρία γεννιέται η  Greek Chic Handmades και τα πρώτα 100% ελληνικά, χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια.  Στη συνέχεια προστέθηκαν στη συλλογή της τα αξεσουάρ, οι τσάντες και τα περικάρπια.

"Low in heel, high in style"

Μπορεί οι δημιουργίες της να είναι χαμηλές σε τακούνι, όμως έχουν μοναδικό στυλ. Άλλωστε "τι να το κάνεις το κομψό αν δεν είναι άνετο;", όπως έχει δηλώσει και η ίδια η Ελευθερία στο παρελθόν. Τόσο σχεδιαστικά όσο και ποιοτικά τα σανδάλια της Ελευθερίας διαφέρουν απ' όσα κυκλοφορούν στην αγορά και χαρακτηρίζονται "τουριστικά".

Τα σχέδια είναι πρωτότυπα και τα υλικά εξαιρετικής ποιότητας και το σημαντικότερο είναι ότι απευθύνονται σε κάθε γυναίκα καθώς όλες μπορούν να βρουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα δικά τους ξεχωριστά γούστα. Αποφοίτηση, γάμος, βάφτιση, πάρτυ, διακοπές, ακόμη και στη δουλειά ή και στις καθημερινές υποχρεώσεις τα σανδάλια Greek Chic Handmades μπορούν να σταθούν σε κάθε περίπτωση και να δώσουν στη γυναίκα που τα φοράει άνεση και ταυτόχρονα στυλ που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Από που όμως, αντλεί την έμπνευσή της για τις δημιουργίες της; Θάλασσα, καλοκαίρι, αμμουδιές, νησιά, παράδοση... με λίγα λόγια από το αγαπημένο ελληνικό καλοκαίρι. Όλα τα σχέδια είναι δικής της έμπνευσης και έχουν την δική της επιμέλεια. Κυριαρχούν τα ιδιαίτερα υφάσματα και τα έντονα καλοκαιρινά χρώματα σε αμέτρητες αποχρώσεις.

Από την συλλογή ξεχωρίζουν τα σανδάλια που συνδυάζουν δέρμα και ύφασμα και διατηρούν μίνιμαλ γραμμές. Εξέχουσα θέση στην προτίμηση των πελατισσών έχει και η νυφική σειρά με σανδάλια που έχουν στοιχεία φίλντισι, ραμμένα στο χέρι. Κλασική, σταθερά αγαπημένη σειρά είναι η casual με σανδάλια για  σικ εμφανίσεις στην πόλη, στο νησί, στην παραλία, οπουδήποτε...

Οι δημιουργίες της Ελευθερίας υπάρχουν σε επιλεγμένα καταστήματα σε ελληνικά νησιά, αλλά και σε κάποιες μικρές μπουτίκ στο εξωτερικό. Φυσικά, οι περισσότερες παραγγελίες γίνονται διαδικτυακά μέσω του site Greek Chic Handmades

Περισσότερα Greek Chic Handmades μπορείτε να βρείτε στο e–shop της εταιρείας εδώ, στη σελίδα της στο Facebook αλλά και στο Instagram.

To άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreece.news στις 26 Ιουλίου 2017 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ