Στο Χαμόγελο του Παιδιού η 14χρονη θύμα ασέλγειας επιχειρηματία & στην φυλακή η μητέρα της

Η 14χρονη βρίσκεται ήδη υπό την προστασίας του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ανακριτής και εισαγγελέας Κέρκυρας αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση της 40χρονης μητέρας της ανήλικης που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από 55χρονο επιχειρηματία σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η μητέρα κατηγορείται για συνέργεια σε αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια με ενήλικο έναντι αμοιβής, κατηγορίες που έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες της αμέλειας και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, βάσει των οποίων συνελήφθη.

Η ανήλικη ζούσε στον Βόλο με τα υπόλοιπα τέσσερα αδέρφια της, τον πατριό της και τη μητέρα της που είχε εξ ολοκλήρου επιμέλειά της.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνήγορος υπεράσπισης της 40χρονης μητέρας, «Η προσωρινή κράτηση της κατηγορούμενης μητέρας ήταν αυστηρή και οπωσδήποτε μη αναγκαία σε σχέση, κυρίως, με τα στοιχεία της δικογραφίας. Η κατηγορούμενη ευελπιστεί ότι πριν τη δίκη θα περιορισθεί η εμπλοκή της στη θλιβερή αυτή υπόθεση στις πραγματικές διαστάσεις. Είναι γεγονός ότι ο χρόνος σε υποθέσεις μείζονος ενδιαφέροντος λειτουργεί υπέρ της αλήθειας» τόνισε ο κ. Ρίγγας, προσθέτοντας: «Κακή μητέρα είναι. Μητέρα τέρας δεν είναι».

Να σημειωθεί ότι η 15χρονη βρίσκεται ήδη υπό την προστασίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» που από την πρώτη μέρα ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση και το μέλλον της ανήλικης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ