Ο Διονύσης Σαββόπουλος φώτισε και γέμισε τις καρδιές 60.000 ανθρώπων - Το Καλλιμάρμαρο όρθιο στους ήχους του «Νιόνιου»

Ο Διονύσης Σαββόπουλος με τη σύμπραξη σπουδαίων καλλιτεχνών μάγεψαν 60.000 κόσμο. 

 

Τουλάχιστον 60.000 θεατές έδωσαν το παρών στο Καλλιμάρμαρο για να απολαύσουν τον Διονύση Σαββόπουλο αλλά και να προσφέρουν στην είσοδο του σταδίου τουλάχιστον 20 τόνους τροφίμων.

Με οικοδεσπότη το δικό μας «Νιόνιο» και με τη σύμπραξη σπουδαίων καλλιτεχνών που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους, οι χιλιάδες θεατές αφέθηκαν και τραγούδησαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε: «Ζη - το Ελληνικό τραγούδι» με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, στέφθηκε από επιτυχία, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ευαισθησίας.



Σπουδαίοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και ερμήνευσαν τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου και άλλων μεγάλων Ελλήνων δημιουργών:



Μαρία Φαραντούρη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Βιολέτα Ικαρη, Βασιλική Καρακώστα, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Κατερίνα Πολέμη, Μελίνα Τανάγρη, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης και Γιάννης Χαρούλης.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ