Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Tips: Έξυπνοι τρόποι για να αφαιρέσετε την τσίχλα που κόλλησε στο παντελόνι σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι σας έχει κολλήσει μια τσίχλα στο παντελόνι σας, όμως υπάρχει λύση και είναι απλή.

Είναι πολύ πιθανό τώρα που είναι καλοκαιράκι και είστε αμέριμνοι να καθίσετε σε κανένα πεζούλι ή αλλού και στη συνέχεια να διαπιστώσετε ότι σας έχει συμβεί ό,τι πιο εκνευριστικό. Στο παντελόνι σας, το ωραίο σας τζινάκι, να έχει κολάσει μια τσίχλα.

Όμως περιμένετε, μην πετάξετε το τζιν σας... σας έχουμε τη λύση και είναι απλή.

Μάλιστα δεν σας έχουμε μόνο μια λύση αλλά τρεις διαλέγετε και παίρνετε, όπως δημοσιεύει η huffingtonpost.gr.

Λύση πρώτη ένα κομμάτι πανί και ένα σίδερο. Θερμαίνετε το σίδερο και απλώνεται ένα κομμάτι βρεγμένο πανί επάνω στην τσίχλα. Αφού το σίδερο ζεματίσει αρχίζετε και το πιέζετε στο επίμαχο σημείο και κάποια στιγμή θα διαπιστώσετε το θαύμα. Το παντελονάκι σας είναι έτοιμο να το ξαναφορέσετε.

Λύση δεύτερη εύκολη και εντυπωσιακή. Πάγος. Ναι καλά διαβάσατε. Εφαρμόστε παγάκια επάνω στο σημείο μέχρι η μαλακή τσίχλα να παγώσει και στη συνέχεια αφαιρέστε τη από το παντελόνι. Επίσης μπορείτε να βάλετε το τζιν σας στην κατάψυξη και αφού παγώσει να αφαιρέσετε με ευκολία την τσίχλα.

Λύση τρίτη εάν δεν έχετε σίδερο, ή πάγο μια κόκα κόλα θα κάνει τη δουλειά. Ρίξτε επάνω στο ύφασμα ικανή ποσότητα και σταδιακά προσπαθήστε να αφαιρέσετε. Επαναλάβετε με ικανή ποσότητα μέχρι να φύγουν και τα τελευταία υπολείμματα. Καλό είναι στη συνέχεια να πλύνετε το παντελόνι σας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ