Good news: Πάρτι με πανσέληνο στη Γαϊδουροχώρα! Μόνο με τρία ευρώ κρασί και απόλαυση μέχρι το ξημέρωμα

Το Σάββατο 8 Ιουλίου η Γαϊδουροχώρα θα ανοίξει τις πόρτες της στις 7.30μμ. για μια χαλαρή και διασκεδαστική νύχτα. 

Το Σάββατο 8 Ιουλίου η Γαϊδουροχώρα θα ανοίξει τις πόρτες της στις 7.30μμ. και σας περιμένει να απολαύσουμε μαζί την ανατολή του μεγάλου φεγγαριού με δροσερό κρασί και την κατάλληλη μουσική.

Ελάτε να χαλαρώσετε αλλά και να συζητήσουμε, να γνωριστούμε καλύτερα αλλά και να ξεφύγετε από την πίεση της Αθήνας.

Με ένα εναλλακτικό Σαββατόβραδο στον στάβλο και όχι σε κάποιο κατάμεστο bar της παραλιακής, στηρίζετε το έργο μας, ενισχύετε την δυναμική μας, πολλαπλασιάζετε τις αντοχές μας.

Τα γαϊδουράκια, μας χρειάζονται όλους!

Καθώς η τρίτη χρονιά λειτουργίας της Γαϊδουροχώρας ολοκληρώνεται, δεν μπορούμε παρά να χαιρόμαστε που η απήχηση του έργου μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι επισκέψεις σχολικών ομάδων αλλά και ιδιωτών συνεχώς αυξάνονται. Μικροί και μεγάλοι φεύγουν ενθουσιασμένοι από τη γνωριμία και την επαφή τους με τα γαϊδουράκια, έχοντας αποκομίσει χαρά, σημαντικές γνώσεις και μια διαφορετική συνείδηση. Αυτό δυναμώνει την ελπίδα μας πως το αύριο αυτών των ζώων θα είναι καλύτερο. Γιατί ο σκοπός μας είναι η πρόληψη μέσω της εκπαίδευσης και της ευαισθητοποίησης.

Καταφέραμε να προσφέρουμε συστηματικά δωρεάν επισκέψεις σε ιδρύματα & ειδικά σχολεία και η έκπληξη είναι πάντα μεγάλη βλέποντας πόσο μαγικά, απλά και άμεσα επικοινωνούν τα γαϊδουράκια με αυτά τα παιδιά και τους προσφέρουν ηρεμία, ασφάλεια, ζεστασιά και την ευκαιρία για τεράστια χαμόγελα.

Βοηθήσαμε να δοθούν σε υπεύθυνα σπίτια επτά γαϊδουράκια αφού εκπαιδεύσαμε τους νέους ιδιοκτήτες και συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό τους για ό,τι χρειαστεί.

Τρέξαμε σε περιστατικά που χρειαζόταν βοήθεια προσπαθώντας να σώσουμε, να συμμορφώσουμε, να στηρίξουμε. Έστω και μια ζωή να σωθεί, είναι σπουδαίο.

Στηρίζουμε και δίνουμε συμβουλές σε οποιονδήποτε έχει απορίες ή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το γαϊδουράκι του.

Όλα αυτά δεν είναι λίγα, αλλά με τη δική σας συμμετοχή θέλουμε να γίνουν περισσότερα.
Τα περιστατικά ζώων που εγκαταλείπονται ή δεν μπορούν να συντηρηθούν από τους ιδιοκτήτες τους, δυστυχώς αυξάνονται.
Ήρθε η ώρα το Ελληνικό Κέντρο για το γαϊδουράκι (το τμήμα της Γαϊδουροχώρας που ασχολείται με θέματα ευζωίας) να διευρύνει τη δράση του.
Η λογική μας δεν είναι να λειτουργήσουμε ένα καταφύγιο όπου αποσύρονται ζώα. Τα γαϊδουράκια που περιθάλπτουμε, ανάλογα με την κατάσταση και τα χαρίσματα τους, συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα, σε δράσεις αναψυχής ή σε θεραπείες παιδιών με αναπηρίες. Αποδεικνύοντας έτσι ότι το γαϊδούρι μπορεί να παραμείνει στη σύγχρονη ζωή, πολύτιμος σύντροφος του ανθρώπου και όχι ένα ζώο που σε λίγα χρόνια θα το βλέπουμε μόνο σε ζωολογικούς κήπους.

Η Γαϊδουροχώρα δεν επιδοτείται προς το παρόν από κανέναν φορέα και οικονομικά στηρίζεται αποκλειστικά στη συμμετοχή σας στα προγράμματά της.

19400 Κορωπί
Θέση Μπουρμπουτσάνα
(μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου & Μακεδονίας)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ