Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!#GrowYourBusiness:H COSMOTE στηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή

Δωρεάν εκπαιδεύσειςγια μικρομεσαίες επιχειρήσεις
-Δηλώσεις συμμετοχής από 29Μαΐουστο www.growyourbusiness.gr

 

Η COSMOTE συνεχίζει να στηρίζεi τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με μια νέα σειρά δράσεων, το #GrowYourBusiness.

Οι δράσεις ξεκινούν με δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους επιχειρηματίες που τους προσφέρουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και τις ευκαιρίες, που παρέχει η ψηφιακή εποχή.

Στο ίδιο πλαίσιο με το #GrowYourBusiness – DigitalTraining,θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για τις επιχειρήσεις.

Τα σεμινάρια, που διοργανώνονται σε συνεργασία με την OTEA cademy,θα υλοποιηθούν στις 21 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο ΜakedoniaPalace) - στις 23 Ιουνίου στην Αθήνα (εκπαιδευτικό κέντρο OTEAcademy) και απευθύνονται σε επιχειρήσεις, καθώς και σε ελεύθερους επαγγελματίες. Στόχο έχουν οι συμμετέχοντες να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να ενημερωθούν για τα digital εργαλεία με τα οποία θα μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους.

Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της digital εποχής, να γνωρίσουν τον κόσμο των socialmedia, να ερευνήσουν τις καταναλωτικές συνήθειες με τη χρήση προηγμένων εργαλείων,   να μάθουν «τι πρέπει και τι όχι» για το website της επιχείρησής τους, καθώς και θέματα που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

«Οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να αναπτυχθούν και να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους, παρά τις αντίξοες συνθήκες, αξιοποιώντας τα ψηφιακά μέσα και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

Με τη δράση #GrowYourBusiness – DigitalTrainingτης COSMOTE, δίνουμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες την απαραίτητη τεχνογνωσία,ώστε να αξιοποιήσουν τα ψηφιακά μέσα προς όφελός τουςκαι να πάνε μπροστά», δήλωσε σχετικά, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Εταιρικών και Επιχειρησιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ,κ. Θάνος Φαλάγγας.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται,μπορούν να δηλώσουν συμμετοχήστο ειδικόmicrosite, συμπληρώνοντας τη σχετική  φόρμα. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του εκπαιδευτικού σεμιναρίουonline, μέσω livestreaming.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής, στο www.growyourbusiness.gr.

Δείτε το σχετικό video

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ